Pike prozvao Tebasa: Jesi li vidio ovo?

Pike je prozvao predsjednika La Lige Havijera Tebasa i praktično ga optužio što Barsi nisu dosuđena dva čista penala. Da stvar bude gora, Tebas je u novembru priznao da je navijač Reala
2 komentar(a)
Đerard Pike, Foto: Screenshot (Twitter)
Đerard Pike, Foto: Screenshot (Twitter)
Ažurirano: 09.01.2017. 10:04h

Kada se završio meč sa Viljarealom, Đerardu Pikeu se nije slavio bod, iako je osvojen magičnim golom Lionela Mesija iz slobodnog udarca u 90. minutu.

Prgavi defanzivac je otišao da istjera svoje. Došao je do ivice terena i počeo da viče ka loži:

„Jesi li vidio ovo? Da, ti”, pitao je Pike nekoga u loži „Stadiona keramike” (dojučerašnjeg „Madrigala”).

Španskim medijima nije dugo trebalo da otkriju na koga je mislio španski reprezentativac. Pike je prozvao predsjednika La Lige Havijera Tebasa i praktično ga optužio što Barsi nisu dosuđena dva čista penala.

Da stvar bude gora, Tebas je deklasirani navijač Reala. U novembru je to priznao u razgovoru za „As”.

„Ako bih rekao da ne navijam za Real, bio bih hipokrit i označili biste me kao lažova. A sigurno ne volim da me neko naziva lažovom. Zamislite da kažem da volim sve timove, a onda se otkrije da navijam za Madrid otkada sam bio dječak, da sam bio na 27 ‘el klasika’ i da sam slavio pobjede Reala sa prijateljima u barovima. Volim da nazivam stvari pravim imenom”, rekao je tada Tebas.

Barsa ima pet bodova manje i utakmicu više od Reala. Ako joj se bude sudilo kao protiv „žute podmornice”, tu razliku će teško nadoknaditi...