Marko Simić opet u Partizanu?

Partizanova prva opcija na poziciji štopera je bivši mladi reprezentativac Crne Gore Nikola Vujadinović, a vjeruje se da je Simić opcija B
51 pregleda 0 komentar(a)
Marko Simić, Foto: Www.sport.sk
Marko Simić, Foto: Www.sport.sk
Ažurirano: 08.01.2017. 16:38h

Defanzivac crnogorske reprezentacije Marko Simić bi mogao u januarskom prelaznom roku da pojača Partizan, prenose beogradske "Novosti".

Simić je sezonu počeo u Hapoelu iz Tel Aviva, u početku je bio standardan, ali je kasnije sve manje igrao...

Potom se i pojavila informacija da će raskinuti ugovor sa klubom.

Bio bi to, u stvari, povratak 29-godišnjeg štopera u Partizan, jer je za "crno-bijele" igrao u mlađim kategorijama.

"Imajući u vidu činjenicu da je Simić ugovorom vezan za izraelski klub do ljeta 2020. godine jasno je da "crno-bijeli" u potencijalnom napadu na iskusnog štopera ne računaju na otkup ugovora od Hapoela, već bi pozajmica bila mnogo realnija opcija", stoji u tekstu.

Partizanova prva opcija na poziciji štopera je bivši mladi reprezentativac Crne Gore Nikola Vujadinović, a vjeruje se da je Simić opcija B.

Kako god, trener Beograđana Marko Nikolić želi da dovede iskusno ime u posljednjoj liniji i upari ga sa perspektivnim Nikolom Milenkovićem.

Simić se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, ali se ljetos u beogradskim medijima spekulisalo i da je na meti Crvene zvezde. Ko zna, možda je sada došlo vrijeme da se vrati u srpski fudbal, nakon što je u seniorskoj konkurenciji nastupao za Radnički iz Kragujevca, Mladenovac, Bežaniju i Jagodinu.

Crnogorski reprezentativac je u karijeri još igrao za bugarske Spartak Varnu i Černomorec, Honved, BATE Borisov i Kajzerispor.

Simić je za "hrabre sokole" do sada odigrao 17 mečeva.

Bonus video: