Real izjednačio rekord Barse, Atletiko bolji od Eibara. moćna Sevilja

Tim Zinedina Zidana neporažen je 39 utakmica, u svim takmičenjima, a takav niz imala je Barsa od oktobra 2015. do marta prošle godine
0 komentar(a)
Real, Foto: Reuters
Real, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.01.2017. 21:51h

Real Madrid je savladao Granadu sa 5:0 i izjednačio rekord Barselone po broju uzastopnih mečeva bez poraza.

Tim Zinedina Zidana neporažen je 39 utakmica u svim takmičenjima, a takav niz imala je Barsa od oktobra 2015. do marta prošle godine.

Seriju Barse tada je prekinuo upravo Real.

Očekivano, nije bilo neizvjesnosti u duelu sa Granadom.

Реал Мадрид - Гранада 5:0. Обзор матча. Ла Лига 2016/17. 17 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Isko u 12. i 31, Karim Benzema u 20, Ronaldo u 27. i Kazemiro u 58. minutu pogađali su mrežu gostiju.

"Ovo je najbolji period od kada sam trener. Igramo zaista na visokom nivou, uživamo na terenu. Imamo sjajan niz do koga smo došli, jer u svaki meč ulazimo sa željom da pobijedimo, vjerujući u kvalitet koji imamo i ono što radimo", rekao je trener Zinedin Zidan.

Meč u Madridu će se pamtiti i po tome što je prije početka Ronaldu dodijeljena Zlatna lopta koju je osvojio za 2016. godinu.

A Atletiko je slavio na gostovanju Eibaru (2:0), iako je u prvih 45 minuta bio bez šuta u okvir gola, što mu se još nije dešavalo ove sezone.

Tri boda su, međutim, stigla u nastavku - prvi gol je dao Saul Njiges u 54. minutu glavom iz očiglednog ofsajda nakon centaršuta Filipea Luisa, a tačku na utakmicu je stavio Antoan Grizman u 74.

Эйбар - Атлетико 0:2. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 17 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Francuzu je to prvi pogodak u Primeri još od duela sa Valensijom početkom oktobra prošle godine. Od tog gola je Grizmanov golgeterski post trajao čak 843 minuta…

Crnogorski defanzivac Stefan Savić je opet bio starter kod Dijega Simeonea i odigrao je odličan meč na stadionu "Ipurua" pred manje od šest hiljada gledalaca.

"Kolćonerosima" je, inače, ovo druga pobjeda zaredom nakon što je sa 1:0 bio bolji od Las Palmasa na "Visente Kalderonu".

Sevilja je protutnjala kroz San Sebastijan i savladala Real Sosijedad 4:0.

Tri gola postigao je Francuz Visam Ben Jeder, koji je savršenu partiju kompletirao asistencijom za Sarabiju.

Sevilja je ostvarila treću vezanu pobjedu i trenutno je druga, sa četiri boda manje od Reala, a dva više od Barselone, s tim da ima i utakmicu više.

Las Palmas je kod kuće bio bolji od Sportinga iz Hihona (1:0) golom El Žarau 55. minutu.

Bonus video: