NAŠ FUDBALSKI REPREZENTATIVAC DANAS PROTIV "SVOG" KLUBA

Luka Đorđević: Umoran sam od pozajmica, mislio sam da će mi Zenit vjerovati

"Nadam se da će se narednog ljeta otvoriti mogućnosti za naredni korak. Ostaće mi još godina ugovora. Iz kluba me niko ne zove, nismo u kontaktu. Mislim da i u Zenitu razmišljaju kao ja", rekao je Đorđević
414 pregleda 1 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Arsenal Tula
Luka Đorđević, Foto: Arsenal Tula
Ažurirano: 03.12.2018. 11:21h

Luka Đorđević danas će igrati za Arsenal iz Tule protiv Zenita, kluba čiji je zvanično igrač još od 2012. godine, kada je, kao tek punoljetni talenat, došao iz Mogrena.

Sada ima 24 godine, a u klubu iz Sankt Peterburga nikada nije dobio pravu šansu, već je skoro svih šest godina proveo na pozajmicama...

Ruskim medijima je rekao da je umoran od toga.

"Umoran sam od pozajmica. Ne želim više takve angažmane", kazao je Đorđević.

Ugovor sa Zenitom ističe mu 2020. godine.

"Nadam se da će se narednog ljeta otvoriti mogućnosti za naredni korak. Ostaće mi još godina ugovora. Iz kluba me niko ne zove, nismo u kontaktu. Mislim da i u Zenitu razmišljaju kao ja", rekao je Đorđević.

On je i prošlu sezonu proveo u Tuli, odigrao 22 meča i postigao sedam golova...

"Kada sam se vratio prošlog ljeta, mislio sam da imam velike šanse da igram u Zenitu. Prvi put sam odigrao cijelu sezonu u ruskom prvenstvu, vjerovao sam da će mi Zenit vjerovati, ali je klub odlučio drugačije", kazao je Đorđević, koji je prije Arsenala bio pozajmljen Tventeu, Sampdoriji i Ponferadini.

U Tuli je ove sezone standardan, ima tri gola u prvenstvu, dva u Kupu Rusije...

"Veoma sam zahvalan klubu, dao mi je mnogo. Nadam se da sam uzvratio, ali moji planovi su malo drugačiji. Ipak, sačekajmo ljeto", zaključio je Đorđević.

Preporučujemo za Vas