SMS neće u Juventus

„Volim Seriju A i Lacio, želim da ostanem u Rimu. Juventus? To su samo spekulacije”, rekao je Sergej Milinković-Savić
1 komentar(a)
Sergej Milinković-Savić, Foto: Reuters
Sergej Milinković-Savić, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.01.2017. 11:42h

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izjavio je da nema namjeru da napusti Lacio i poručio da nije pregovarao sa Juventusom oko prelaska u redove petostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Brojni italijanski mediji su prethodnih dana objavili da je Juventus spremio ponudu rimskom klubu u iznosu od 25 miliona eura za srpskog reprezentativca.

„Volim Seriju A i Lacio, želim da ostanem u Rimu. Juventus? To su samo spekulacije”, rekao je popularni SMS za sajt specijaliste za transfere, Đanluke di Marcija.

Bivši vezista Vojvodine u 2017. je poželio da sa mladom reprezentacijom Srbije osvoji šampionat Evrope i sa Lacijom izbori plasman u Ligu šampiona.

„Po svaku cijenu hoću da se kvalifikujemo u Ligu šampiona i sa Srbijom budem najbolji na šampionatu u Poljskoj. Očigledan je moj napredak u Seriji A ove sezone, ali sam još mlad i greške su normalne”, rekao je Milinković-Savić, istakavši da je mu je Zlatan Ibrahimović omiljeni igrač, a trener Žoze Murinjo.

Milinković-Savić se ove sezone izborio za mjesto u startnoj postavi Lacija, a na 15 utakmica u Seriji A je dao tri gola.

Bonus video: