Jovetić je najbliži Sevilji, pregovori su počeli večeras

Sevilja ima pol poziciju, ali interesovanje pokazuju i njemački klubovi - Šalke i Borusija iz Menhengladbaha
4 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.01.2017. 18:53h

Kako stvari stoje Stevan Jovetić je na dobrom putu da zaigra u Primeri, trećoj najjačoj ligi nakon što je nastupao u Seriji A i Premijer ligi.

Italijanski mediji pišu o interesovanju Sevilje, kao i da su španski klub i Inter večeras počeli pregovore koji bi vrlo brzo mogli da se završe u pozitivnom tonu.

Inter želi da ga pusti, Jo-Jo hoće da ide, a Sevilja je odjednom u prvom planu, nakon što je postalo jasno da će teško doći do Antonija Marsijala iz Mančester junajteda.

"Jovetić je jedan od igrača koje pratimo, ali u ovom trenutku nema ništa konkretno", rekao je trener Sevilje Horhe Sampaoli danas poslijepodne.

Malo nakon toga, novinar italijanskog Medijaseta Marko Barzagi je na Tviter nalogu objavio da Jovetić nije trenirao sa Interom na Marbelji (ekipa je na mini pripremama u Španiji) i da neće igrati trijagonalu sa lokalnim timovima.

"Možda to znači da su pregovori sa Seviljom u završnoj fazi", napisao je Barzagi.

Slično je ponovio i Đanluka di Marcio, novinar koji uvijek daje pouzdane informacije u prelaznom roku:

"Sevilja želi Jovetića i formula je da dođe na pozajmicu s pravom otkupa. Pregovori idu u dobrom smjeru, ali još ništa nije blizu realizacije", tvrdi Di Marcio, novinar Skaja.

Tim iz Andaluzije traži napadača, jer Sampaoli zna da mu tu pojačanje najviše treba.

Argentinski trener u ovom trenutku na raspolaganju ima samo dvojicu klasičnih špiceva - Lusijana Vijeta i Visama ben Jedera.

Novinari sa Apenina barataju i ciframa transfera, a crnogorski napadač bi na "Sančes Pishuan" prvo trebalo da dođe na pozajmicu, te da ga Sevilja otkupi na kraju sezone. Ukratko, Inter bi bio zadovoljan kada bi od prodaje Jovetića dobio 10 miliona eura...

Sevilja ima pol poziciju, ali interesovanje pokazuju i njemački klubovi - Šalke i Borusija iz Menhengladbaha.

Bonus video: