Boateng platio avion saigračima da se ne muče na aerodromu

"Marka" piše da je Boateng zahtijevao da se o njegovom gestu ne govori, te da je to jedan od načina da zahvali klubu na "sjajnom dočeku"
0 komentar(a)
Boateng, Foto: Gazzetta.it
Boateng, Foto: Gazzetta.it
Ažurirano: 02.01.2017. 16:05h

Kevin Prins Boateng, nekada zvijezda Šalkea i Milana, uživa u Las Palmasu, igra dobro u klubu koji je daleko od glamurozne scene, ali danas o njemu pričaju svi svjetski mediji.

"Marka" je, naime, objavila da je još u oktobru, Boateng iz svog džepa platio pivatni avion, koji je njega i njegove saigrače vratio iz Madrida.

Las Palmas je, naime, imao utakmicu sa Viljarealom, a do Kanarskih ostrva je trebalo da se vrati preko Madrida.

Na madridskom aerodromu "Barahas" morali su da čekaju četiri sata, a Boateng je odlučio da skrati vrijeme i muke oko povratka, unajmivši avion, koji se odmah stavio na raspolaganje..

"Marka" piše da je Boateng zahtijevao da se o njegovom gestu ne govori, te da je to jedan od načina da zahvali klubu na "sjajnom dočeku".

Ipak, mediji su saznali...

Boateng je, inače, u Las Palmasu omiljen lik, a saigrače i navijače je "kupio" samo nekoliko dana po dolasku, kada je cijelu ekipu izveo na zajedničku večeru.

Las Palmas je nakon 16 kola Primere deseti na tabeli, u bezbjednoj zoni, a Boateng je odigrao 11 utakmica i postigao pet golova.

Bonus video: