Transferi uživo: Vest Hem vraća beka poslije 15 godina, Badštuber kod bivšeg šefa?

Na jednom mjestu ćemo pratiti sva dešavanja na januarskoj pijaci, a možete i da učestvujete tako što u komentarima možete ostaviti informacije do kojih ste vi došli, ili se interesovati za nekog od igrača
0 komentar(a)
Slaven Bilić, Foto: Reuters
Slaven Bilić, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.01.2017. 20:09h

Dobrodošli na blog Vijesti o fudbalskim transferima. Na jednom mjestu ćemo pratiti sva dešavanja na januarskoj pijaci, a možete i da učestvujete tako što u komentarima možete ostaviti informacije do kojih ste vi došli, ili se interesovati za nekog od igrača. Očekuje se da će najveće transfere praviti kineski klubovi, Karlos Tevez je već postao najplaćeniji igrač svih vremena, a kao mete se pominju i mnoge druge zvijezde.

Anhel Di Marija je na meti upravo Šangaj Šenhua, novog Tevezovog kluba u kom igraju i Obafemi Martins i Demba Ba. Šangaj SIPG je naciljao Aksela Vitsela kojeg bi pridružio Oskaru koji je stigao iz Čelsija i već odomaćenom Hulku.

Gvangžu će pokušati da dovede Seska Fabregasa i Džona Terija, Peking cilja Ardu Turana, Hebej je zagrizao za Nikolu Kalinića i Edinsona Kavanija...

Pratite sa nama:

- Napoli je zainteresovan za njemačkog asa Serža Gnabrija koji je eksplodirao u Verderu iz Bremena ove godine.

- ZVANIČNO! Aksel Vitsel ide u Kinu, ali ne u Šangaj SIPG već kod Fabija Kanavara u Tianjin. Transfer je završen, javljaju insajderi.

- Glen Džonson se pominjao kao moguće pojačanje Barselone, ali pošto od toga nema ništa sada Slaven Bilić želi da se Englez vrati u Vest Hem nakon skoro 15 godina.

- Torino odlično gura sa Sinišom Mihajlovićem na čelu, a meta kluba je Huan Iturbe koji je ove sezone svega četiri puta nastupao za Romu

- Mančester Siti se muči u odbrani, a Gvardiola je izgleda voljan da se kocka i dovede iz svog bivšeg kluba Holgera Badštubera. Sjajni defanzivac Bajerna je vječito povrijeđen, pa je pitanje da li je pametno upariti ga sa Vensanom Kompanijem...

- Gazeta delo sport piše da bi Stevan Jovetić mogao da se preseli u Njemačku. Opširnije ovdje>>>

- Legendarni Kamerunac Samjuel Eto bi mogao da se vrati u Englesku. Napadač koji se proslavio u Barseloni i Interu je nosio i dres Čelzija i Evertona, a sada bi mogao da pojača Hal i pomogne u borbi za opstanak. Eto je trenutno član turske Antalije.

- Vest Hem želi domaće pojačanje u napadu. Prva meta je iskusni Džermejn Defo, a ako ne uspiju u namjeri da ga dovedu iz Sanderlenda, "čekićari" će poslati ponudu za Šejna Longa iz Sautemptona.

- Džo Hart želi da se vrati u Englesku i cilja Liverpul, ali vidjećemo šta će reći Jurgen Klop. Sa druge strane, nije izvjesno da će Liverpul napustiti Lukas Leiva. Iako se činilo da je sve dogovoreno sa Interom, taj trasfer je "na čekanju" jer milanski klub pokušava da dovede Roberta Galjardinija iz Atalante.

- Britanski Telegraf je izdvojio 100 igrača koji bi trebalo da budu glavne zvijezde prelaznog roka. Među njima su Isko, Pjer-Emerik Obamejang, Aleks Okslejd Čemberlen, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Lakazet, Karim Benzema, Edinson Kavani, Kristijan Pulišić, Memfis Depaj, Bane Ivanović, Adrijen Rabio, Kevin Strotman, Tomas Miler, Lukas Moura, Ros Barkli, Marko Rojs, Rađa Naingolan, Hakan Čalhangolu, Dmitri Paje, pa čak i Nejmar...

- Dejli Miror piše da je Liverpul prvi u redu za švedskog asa Emila Forsberga koji blista u RB Lajpcigu ove sezone. Forsberg se procjenjuje na preko 20 miliona eura.

- Krilo Mančester Sitija Hesus Navas je na meti Fenerbahčea koji bi izdvojio nešto preko 20 miliona eura za Španca.

- Kinezi nemaju namjeru da uspore, pa sada Tianjin želi Dijega Kostu i spremni su da plate preko 90 miliona eura.

- Juventus će pokušati da dovede Aleksisa Sančeza iz Arsenala, piše Kalćomerkato.

- Otac Hamesa Rodrigeza tvrdi da njegov sin neće napustiti Real Madrid.

- Dajot Upamekano je nova tinejdžerska fudbalska zvijezda. Oko njega se već otimaju Arsenal i Barselona, a interesuju se i Juventus i Bajern Minhen. Mladi Francuz je standardan igrač Red Bul Salzburga, pa ne bi čudilo ni da pređe u bratski klub iz Lajpciga.

- Everton pokušava da prestigne Čelzi i Mančester Siti u trci za Virdžilom Van Dajkom. Kuman bi izdvojio skoro 60 miliona eura za transfer. "Karamele" su zainteresovane i za defanzivca Mančester Junajteda Krisa Smolinga.

- Murinjo i Mančester su počeli da nižu pobjede, a "Specijalni" je spremio januarski napad na tandem Atletiko Madrida. Saul Niguez i Antoan Grizman bi mogli da se presele na Old Traford ali cijena bi iznosila oko 170 miliona eura za taj paket. Murinjo želi i sunarodnika Pepea kada mu na ljeto istekne ugovor sa Real Madridom.

Bonus video: