Ser Aleks je ukazao Murinju na greške i sve se promijenilo!?

"Radi ono što najbolje znaš - usredsredi se na teren. Rezultati će doći", navodno je rekao iskusni Škot Murinju
0 komentar(a)
Murinjo i Ferguson, Foto: Www.independent.co.uk
Murinjo i Ferguson, Foto: Www.independent.co.uk
Ažurirano: 28.12.2016. 10:21h

Loše igre, rezultati, ponašanje Žozea Murinja u javnosti..., sve to je u jednom trenutku zasmetalo čelnicima Mančester junajteda.

Drugog izlaza nije bilo, morao je da se "aktivira" ser Aleks Ferguson i otvoreno u četiri oka popriča sa Portugalcem, prenose engleski mediji.

Fergi, poznat kao čelična ruka i čovjek bez dlake na jeziku, rekao je Murinju ama baš sve što se ne dopada Junajtedu.

Prije svega, ponašanje Specijalnog koje kvari imidž kluba - svađe sa sudijama, pominjanje istih u izjavama, kazne, kao i javne kritike upućene igračima prije i poslije utakmica (primjeri Krisa Smolinga, Luka Šoa, Antonija Marsijala, Markusa Rašforda, Henriha Mhitarjana...).

"Radi ono što najbolje znaš - usredsredi se na teren. Rezultati će doći", navodno je rekao iskusni Škot Murinju.

I Murinjo je izgleda poslušao savjet...

Da li je stvarno sve bilo baš ovako, ili je u pitanju priča koja podiže rejting medija, ostaće misterija (ili će brzo uslijediti odgovor menadžera "crvenih đavola", ali Junajted je počeo da igra dobro, pobjeđuje u kontinuitetu, a Murinjo se koliko-toliko primirio od kada je isključen protiv Vest Hema.

Bez Fergusona kao da nema mira na "Old trafordu", a i poznato je da se on i Murinjo veoma poštuju još iz perioda kada su vodili veliku borbu u duelima Junajteda i Čelsija...

Junajted je u svim takmičenjima povezao pet pobjeda (četiri u prvenstvu) i sada je opet veliki konkurent za plasman u Ligu šampiona, jer ima četiri boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala.

Bonus video: