Čelnici Rudara posjetili predsjednika pljevaljske opštine

„Kraj polusezone prava je prilika da predsjedniku uručimo prigodan poklon i zahvalimo za konstantnu podršku, pa čak i sada, kada naši rezultati možda i nisu na očekivanom nivou i kada nas opterećuju finansijski problemi“ kazao je predsjednik Upravnog odbora, Vladiimir Šestović.
56 pregleda 0 komentar(a)
Đačić i Šestović, Foto: Pljevlja.me
Đačić i Šestović, Foto: Pljevlja.me
Ažurirano: 27.12.2016. 17:53h

U znak zahvalnosti za dugogodišnju i veoma konstruktivnu saradnju koja je rezultirala brojnim uspjesima i FK Rudar učinila najtrofejnijim klubom u Crnoj Gori, čelnici tog kolektiva posjetili su predsjednika Opštine Pljevlja Mirka Đačića i poklonili mu dres i trenerku sa klupskim grbom i imenom.

„Kraj polusezone prava je prilika da predsjedniku uručimo prigodan poklon i zahvalimo za konstantnu podršku, pa čak i sada, kada naši rezultati možda i nisu na očekivanom nivou i kada nas opterećuju finansijski problemi. Na proljeće ćemo se potruditi da to povjerenje opravdamo boljim učinkom na terenu, a možda i osvajanjem još jednog pehara“ kazao je predsjednik Upravnog odbora, Vladiimir Šestović.

Pljevljaci su se jesenas plasirali u polufinale Kupa Crne Gore.

Zahvaljujući gostima na posjeti i lijepim riječima, Đačić je podsjetio da su u vitrinama kluba pehari za dvije titule državnog prvaka i četiri Kupa.

„Bez obzira na prosječan jesenji učinak, naša je obaveza da uvijek budemo uz Rudar, i kada ide, ali i kada ima poteškoća. Ovo je trenutak kada svi moramo biti uz taj uzorni kolektiv čije ime je sinonim za uspjehe pljevaljskog sporta“ riječi su prvog čovjeka Pljevalja, koji je pozvao privredne subjekte u najsjevernijem crnogorskom gradu da pruže pomoć klubu sa 96 – godišnjom tradicijom", rekao je Đačić.

Bonus video: