Lalatović: Za tri godine ćemo se boriti za titulu

"Potrebno je da se dosta toga poklopi, kao i da imamo 50-50 suđenje da bismo se borili za titulu", rekao je Lalatović
1 komentar(a)
Nenad Lalatović, Foto: Betaphoto
Nenad Lalatović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 26.12.2016. 18:31h

Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je cilj ekipe plasman u plej-of Super lige Srbije i da uz određene uslove za tri do četiri godine taj klub može da osvoji šampionsku titulu.

"Velika je čast postati trener ovakvog kluba sa ovakvom tradicijom. Ovaj klub zaslužuje da bude na boljoj poziciji u Super ligi, a ne samo da ima 20 bodova. To je bio samo splet okolnosti. Daću sve od sebe kako bi ovaj klub ostvario što bolje rezultate na proljeće, iako mnogi misle da je nemoguće, pokušaćemo da se domognemo plej-ofa", rekao je Lalatović.

Lalatović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim. On je 16. decembra otišao iz Vojvodine, a na klupi beogradskog tima zamijenio je Gordana Petrića.

Upitan da li mu je teško palo što je otišao iz Vojvodine, Lalatović je rekao da "nije postojalo bolje rešenje".

"Čukarički je bio moja želja još prije par godina. U ovom klubu želim da provedem vrijeme do odlaska u inostranstvo. Četvorogodišnji ugovor je pokazatelj koliko u klubu računaju na mene", naveo je on.

Novinare je zanimalo i kakvi su mu bili motivi dolaska, a on je odgovorio da je "svakom treneru motiv da postane trener Čukaričkog, pa tako i moj".

On je ocijenio i da Čukarički ima realne šanse da osvoji titulu.

"To je sasvim realno, jer Čukarički posjeduje kvalitet. Ali, i splet okolnosti i suđenje mora da bude 50-50 i siguran sam da onda možemo da se borimo za titulu", rekao je Lalatović.

Bonus video: