Anćeloti predstavljen: Možda ću zvati Ibrahimovića

"Zatan je moj dobar prijatelj. Završio je svoj period u SAD, ali ne znam kakav je njegov plan. Možda ću ga nazvati, ako želi da doĐe u Liverpul da uživa, može to da uradi", kazao je Anćeloti na konferenciji za medije
2335 pregleda 0 komentar(a)
Anćeloti
Anćeloti

Novi trener Evertona Karlo Anćeloti rekao je na danas da će možda pozvati Zlatana Ibrahimovića u taj klub, ali da nije siguran kakve planove ima Šveđanin.

"Zatan je moj dobar prijatelj. Završio je svoj period u SAD, ali ne znam kakav je njegov plan. Možda ću ga nazvati, ako želi da doĐe u Liverpul da uživa, može to da uradi", kazao je Anćeloti na konferenciji za medije, prenosi Skaj Sport.

Anćeloti je već sarađivao sa Ibrahimovićem u Pari Sen Žermenu.

On je dodao da je ambicija koju Everton ima bila presudna kada je odlučivao gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru.

"Najveći faktori su ambicija i istorija koju ovaj klub ima, kao i atmosfera i navijači. Volim ambiciozne timove, koji žele da postignu veliki uspjeh. Tereni za trening su fantastični, žele da naprave novi stadion i imaju plan za postizanje uspjeha", rekao je Anćeloti.

Italijan je dodao i da je njegov san da odvede Everton na neku od čelnih pozicija u Premijer ligi. Everton je trenutno na 15. mjestu sa 19 bodova.

On je, takođe, potvrdio da će Dankan Ferguson koji je privremeno vodio tim sa klupe ostati u Evertonu.

"Razgovarao sam sa Dankanom posloke utakmice s Arsenalom. On će biti u mom stručnom štabu, biće moj pomoćnik", rekao je Anćeloti.

Bonus video: