Ardijan Đokaj završio karijeru

Problemi sa mišićem dugo su mučili Ardijana Đokaja, koji je u Mogrenu (baš kao i u Budućnosti) zbog toga često bio odsutan sa terena
299 pregleda 0 komentar(a)
ĐOKAJ, Foto: Luka Zeković
ĐOKAJ, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.07.2011. 00:13h

Dosadašnji univerzalac Mogrena Ardijan Đokaj donio je tešku odluku, kazao zbogom fudbalu zbog problema sa mišićem, koji ga muči već nekoliko godina, a ponajviše od kako se vratio na crnogorsku fudbalsku scenu.

Iskusni fudbaler, koji je plijenio ne samo zavidnim talentom, već i pravim sportskim, džentlmenskim ponašanjem na terenu i van njega u brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu, ostaće upamćen i po tome što je 1999. godine kao 20-godišnjak iz Budućnosti otišao u Majorku.

Taj transfer je i jedan od najvećih u istoriji crnogorskog klupskog fudbala.

"Dvije i po godine imam problem sa mišićem lista na desnoj nozi, zapravo hronični problem sa nervom, a već neko vrijeme sam ozbiljno razmišljao da donesem ovakvu, tešku odluku. Odlazak je definitivan, ne želim više da trpim, ne samo ja, već ni moja porodica - supruga i sin. Nisam htio da lažem ni sebe ni klub, ali odlazim pun fudbalskog života i osjećaja. Zahvalan sam Mogrenu, direktorima Boru Lazoviću i Iliji Rađenoviću, koji su mi uprkos svim problemima uvijek bili na raspolaganju, bili uz mene da me posavjetuju, da pomognu... Zahvalan sam svim klubovima u kojima sam igrao, a bilo ih je puno, čak 14. Žao mi je samo što sve nije potrajalo još godinu, dvije" kazao je Đokaj.

Bonus video: