Barsa dovodi Azara?

Nakon eliminacije od Atletiko Madrida u polufinalu Lige šampiona, Azar je javno kritikovao Murinja i rekao da ekipa koju je izveo Portugalac nije bila stvorena da igra fudbal
0 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.05.2014. 10:19h

Nesuglasice na relaciji Žoze Murinjo - Eden Azar mogla bi da iskoristi Barselona - kako piše „Mundo deportivo“, katalonski velikan će pokušati da dovede Belgijanca tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Nakon eliminacije od Atletiko Madrida u polufinalu Lige šampiona, Azar je javno kritikovao Murinja i rekao da ekipa koju je izveo Portugalac nije bila stvorena da igra fudbal.

Specijalni mu je odmah odgovorio i poručio da je on jedan od najvećih krivaca, jer nije ništa radio u odbrani, a kaznio ga je tako što ga je protiv Noriča ostavio na klupi. Ušao je na poluvremenu, pokrenuo tim, ali gola nije bilo...

Barseloni je, s druge strane, očajnički potrebno veliko pojačanje nakon očajne sezone, u kojoj će najvjerovatnije ostati bez velikog trofeja prvi put od sezone 2003/2004.

Na Ostrvu su se pojavile informacije da je sjajni Belgijanac zainteresovan za prelazak na „Kamp nou“, jer smatra da bi njegovi kvaliteti bili iskorišćeni na pravi način.

U subotu se pisalo da Murinjo želi da proda bivšeg igrača Lila, a kao glavni kandidat je pomenut PSŽ, koji bi u London navodno poslao Edinsona Kavanija.

Bonus video: