Batak zaustavio Partizan, Grof već u finalu

Zvezda na Banovom brdu slavila sa 4:1, Vojvodina i Partizan igrali bez golova
4 komentar(a)
Zvezda, Foto: BETA
Zvezda, Foto: BETA
Ažurirano: 26.04.2017. 19:39h

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su danas Čukarički na Banovom brdu sa 4:1, dok su Vojvodina i Partizan igrali bez golova u Novom Sadu, u prvim polufinalnim utakmicama Kupa Srbije.

Revanši su 10. maja.

U duelu Vojvodine i Partizana bliži pobjedi bili su domaći, jer su imali najbolju šansu, preko Aleksandra Paločevića, koji je šutirao u prazan gol, ali je njegov udarac izblokiran.

"Utakmica je bila rezultatski izjednačena, ali smo mi imali bolje prilike. Sve je bilo perfektno, odlično i borbeno. Zahvalan sam igračima za ovu partiju, a biće bolje iz dana u dan", rekao je Radoslav Batak, nekadašnji reprezentativac Crne Gore, koji je debitovao na klupi Vojvodine.

Crvena zvezda je bila ubjedljiva protiv Čukaričkog,

Strijelci za crveno-bijele bili su Damjan Le Talek u 12, Ričmond Boaći u 19. i 39. minutu, dok je Đorđe Đurić dao autogol u 33. Pogodak za Čukarički u 41. je postigao Saša Jovanović.

Zvezda je bila bolja, posebno u prvom poluvremenu, u kojem je lako nalazila rješenja pred golom domaćina. Čukarički je uprkos lošoj igri dao gol, kada je iskoristio nepažnju odbrambenih igrača Zvezde nedugo poslije četvrtog gola gostiju.

Čukarički je u drugom poluvremenu imao prilike da smanji zaostatak, najbolje preko rezerviste Aleksandra Jevtića, ali je golman Zvezde Filip Manojlović odlično branio. Gosti nisu imali veće šanse u nastavku.

Bonus video: