"Crnogorci pokazali kako se voli zemlja": Regija priča o Stefanu, Stevanu, Luki, Žarku...

Stevan Jovetić je donirao 50.000 eura, Stefan Savić obezbijedio respiratore za bolnice na sjeveru Crne Gore i pomoć Domu zdravlja u rodnom Mojkovcu, dok su Luka Đorđević, koji je, na neki način i pokrenuo akciju, te Žarko Tomašević uplatili po 20.000 eura
31592 pregleda 50 komentar(a)
Stevan Jovetić i Stefan Savić, Foto: Filip Roganovic
Stevan Jovetić i Stefan Savić, Foto: Filip Roganovic

Poštovanje i veličanje - mediji u regionu tako su reagovali na vijesti iz Crne Gore i humanost naših proslavljenih fudbalera, koji su u teškim trenucima pokazali brigu prema svojoj zemlji.

Stevan Jovetić je donirao 50.000 eura, Stefan Savić obezbijedio respiratore za bolnice na sjeveru Crne Gore i pomoć Domu zdravlja u rodnom Mojkovcu, dok su Luka Đorđević, koji je, na neki način i pokrenuo akciju, te Žarko Tomašević uplatili po 20.000 eura...

"Stevan Jovetić za primjer svima", "Veliki Stefan Savić", "Divni gestovi crnogorskih fudbalera", "Crnogorci pokazali kako se voli zemlja"... neki su od naslova u srpskim medijima.

Naslovi u medijima
Naslovi u medijima
Naslovi u medijima
Naslovi u medijima

Hrvatski i bosanski mediji prenose tekst agencije Hina da su uspješni crnogorski sportisti i kompanije donirali novac i respiratore, podsjećajući i da je izuzetno vrijednu donaciju uplatio i prvi čovjek KK Mornar Đoko Pavićević.

Bonus video: