Čudo - Pamiću našli džip u šumi kraj Podgorice

Znao sam da će policija dati sve od sebe, ali nisam vjerovao da će ga naći - kazao je Igor Pamić
20610 pregleda 9 komentar(a)
Konačno pozitivan šok: Igor Pamić, Foto: Filip Roganović
Konačno pozitivan šok: Igor Pamić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.02.2019. 23:59h

Čudo se dogodilo - policija je pronašla džip BMW X5, za koji se vjeruje da pripada Igoru Pamiću, doskorašnjem treneru OFK Titograda.

Automobil hrvatskog trenera ukraden je prošle sedmice, u noći između srijede i četvrtka, samo nekoliko sati pošto je popularni Paminjo raskinuo ugovor sa Titogradom.

- Ne znam šta da kažem, ovo je šok za šokom. Zvali su me iz policije i rekli da su pronašli auto u jednoj šumi u blizini Podgorice, desetak kilometara od mjesta sa kojeg je nestao. Po kompletnom opisu koji su mi dali, trebalo bi da je u pitanju moj automobil - kazao je sinoć Pamić “Vijestima”.

Nije vjerovao, kako kaže, da će ponovo vidjeti automobil za koji je “emotivno vezan”.

- Znao sam da će policija dati sve od sebe. Bili su maksimalno korektni i profesionalni dok su radili uviđaj, i nije bilo nikakve sumnje sa moje strane da će uraditi sve što mogu. Da li sam vjerovao da će ga naći? Iskreno, nisam. Pomirio sam se bio da sam ostao bez automobila sa kojim sam bio u četiri različita kluba - dodao je nekadašnji hrvatski reprezentativac.

- E sad, kako se to dogodilo, zašto se dogodilo da ga neko ostavi samo 10 kilometara od mjesta na kojem je bio parkiran, to će, vjerujem, utvrditi istraga.

Ili se neko neslano našalio sa hrvatskim trenerom, ili se kradljivac uplašio nakon što je priča dobila medijski nastavak, ili je u pitanju nešto treče - tek Pamić će ovih dana morati još jednom u Podgoricu, po svog BMW-a X5.

- Hvala ljudima iz kluba, koji su bili žalosni jednako koliko i ja, posebno Dijana i Šile. Siguran sam da su i oni srećni, bez obzira što smo se rastali - zakjučio je Pamić.

Bonus video: