"Dejli star": Runi u Realu, Ronaldo u Mančester junajtedu

Da se nešto događa po ovom pitanju, pokazuje i podatak da je Mančester junajted prekinuo štampanje dresa sa broj 7 sa imenom Antonija Valensije
3 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2013. 08:42h

Mančester junajted i Real Madrid se spremaju za senzacionalnu trampu, piše „Dejli star“.

Vejn Runi bi obukao dres “kraljevskog kluba”, dok bi se Portugalac vratio na “Old Traford”, a “crveni đavoli” bi doplatili još 60 miliona funti.

Posljednjih dana u kladionicama “Vilijam Hil” su drastično smanjene kvote na prelazak reprezentativca Engleske u Madrid.

Do juče je kvota bila 33-1, a sada je 6-1, što je rasplamsalo sumnje da će se 27-godišnji napadač nakon devet sezone razići sa “crvenim đavolima”.

Dejvid Mojes, novi menadžer Mančester junajteda, planira da se tokom naredne nedelje sastane sa Runijem iubijedi ga da ostane, ali su male šanse da se to desi.

Runi je imao sukob sa Mojesom dok je igrao za Everton i očigledno da to još nije zaboravio.

Pominjala se mogućnost da pređe u Arsenal i Čelzi, jer je želio da sarađuje sa Žoze Murinjom, ali je sada mnogo realniji prelazak na “Santijago Bernabeu”.

Real je spreman da mu ponudi nedeljnu platu od 250.000 funti (293.000 eura), što će zadovoljiti Runija.

Karlo Anćeloti, koji će prvih dana narednog mjeseca zvanično preuzeti Real, je dugogodišnji ljubitelj Runija i spreman je da žrtvuje Ronalda, ako bi to značilo da bi mogao da dovede igrača Mančester junajteda.

Sa druge strane, dolazak Ronalda bi smanjio nezadovoljstvo navijača engleskog šampiona zbog odlaska Runija, koji ima ugovor na još dvije sezone.

Da se nešto događa po ovom pitanju, pokazuje i podatak da je Mančester junajted prekinuo štampanje dresa sa broj 7 sa imenom Antonija Valensije.

Taj broj ze zaštitni znak Portugalca, što je još više podgrijalo špekulacije da se vraća na “Old Traford”, mjesto gdje je fudbaslki eksplodirao pod vođstvom Aleksa Fergusona.

Galerija

Bonus video: