Dragan Radojičić - jedna utakmica u sezoni, jedan trofej!

"Moram prije svega da odam veliko priznanje trenerima koji su vodili Rudar ove sezone, Mirku Mariću i Srđanu Bajiću, ovo je i njihov troferj. Oni su pravili tim i njihov udio je veliki, ja sam došao prije sedam dana".
1 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Filip Roganović
Dragan Radojičić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.06.2016. 21:55h

Španac Rafa Benites počeo je sezonu sa željom da odvede Real do trofeja Lige šampiona, završio je tako što je sa Njukaslom ispao u Drugu ligu Engleske.

Dragan Radojičić je išao obrnutim smjerom - sa OFK Beogradom je u Srbiji ispao u Drugu ligu, a onda je došao u Rudar i u prvoj utakmici na klupi osvojio Kup.

Bivši trener Sutjeske i Budućnosti vjerovatno je svjetski rekorder - prva utakmica i odmah trofej!

U izjavi nakon meča, Radojičić se vratio godinu nazad, kada je vodio Budućnost. Čelnici kluba tada se podijelila oko njegovog statusa, Podgoričani su ispali u polufinalu Kupa, Radojičić otišao, a uprava Budućnosti nije se sastavila ni do današnjeg dana!

"Moram na to da se vratim. Trenirao sam Budućnost, bili smo nadomak finala, i desila se ona grozna situacija pred revanš polufinala protiv Petrovca. Za Budućnost sada igra dosta fudbalera koji su igrali tada i mnogo mi je žao što im se vratilo na ovakav način. Ovo su penali, čista lutrija, sreća je ovoga puta bila na strani Rudara".

Radojičić je osvojio treći trofej u Crnoj Gori, prvi u Kupu - prethodno je dva puta bio šampion sa Sutjeskom. Samo još Dejan Vukićević (Zeta i Mogren) i Nebojša Vignjević (Rudar) imaju po tri trofeja.

"Presrećan sam, šta da kažem. Moram prije svega da odam veliko priznanje trenerima koji su vodili Rudar ove sezone, Mirku Mariću i Srđanu Bajiću, ovo je i njihov troferj. Oni su pravili tim i njihov udio je veliki, ja sam došao prije sedam dana".

"Veliko priznanje i ovim momcima, koji zaslužuju da budu trofejni i najtrofejniji. Nadam da ćemo i u narednoj sezoni doći bar do jednog trofeja", zaključio je Radojičić.

Bonus video: