Fešta u Danilovgradu, ali Mladost nije bila sentimentalna

Ekipa Nikole Rakojevića slavila je sa 3:2, iako je dva puta gubila, iako je od 28. minuta igrala sa igračem manje (isključen golman Mileta Radulović).
0 komentar(a)
Mladost, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mladost, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 06.10.2015. 18:24h

Na renoviranom stadionu u Danilovgradu, u prelijepom ambijentu, igrao je prvi prvoligaški meč u nezavisnoj Crnoj Gori, ali Mladost nije bila sentimentalna - ekipa Nikole Rakojevića slavila je sa 3:2, iako je dva puta gubila, iako je od 28. minuta igrala sa igračem manje (isključen golman Mileta Radulović).

"Nije lako sa desetoricom osvojiti bodove, ali kada vjeruje u uspjeh onda je sve moguće", kazao je Rakojević, čiji tim i dalje ima bod više od Rudara.

Iskri je presudio Danilovgrađanin - vezsita Marko Šćepanović, koji je 41. minutu izjednačio na 1:1 i neutralisao sjajan gol Vučića kojim je Iskra povela, a onda 13 minuta prije kraja riješio meč pogotkom za 3:2.

Danilovgrađani su u međuvremenu još jednom vodili - pogotkom Danka Kovačevića na centaršut Vučića, da bi drugo izjednačenje Mladosti donio Damir Kojašević, briljantnim volej-udarcem sa preko 20 metara.

"Platili smo ceh neiskustvu i greškama u fazi odbrane. Imali smo igrača više veći dio meča, a nismo osvojili ni bod. Ovo treba da nam bude dobra opomena pred naredne susrete", kazao je Dejan Mrvaljević, trener Iskre.

Bonus video: