LIVE BLOG Transferi uživo: Arteta želi Stounsa u Arsenalu, Inter i Roma dogovorili trampu

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
10207 pregleda 0 komentar(a)
Džon Stouns, Foto: Beta/AP
Džon Stouns, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.01.2020. 21:46h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Milan je želio Matea Politana, ali je omaleni napadač izabrao Romu. Navodno, "rosoneri" sada razmišljaju o Džerdanu Šaćiriju, koji je u drugom planu u Liverpulu.
Menadžer Arsenala Mikel Arteta želi igrača kojeg dobro poznaje i s kojim je godinama sarađivao u Mančester sitiju. Opcija za odbranu "tobdžija" je Džon Stouns, javlja "San".
U Milanu izgleda više nema mjesta za Rikarda Rodrigesa. Švajcarca želi PSV, pregovori dva kluba mogli bi da počnu već sjutra, a "rosoneri" žele 10 miliona eura.
Defanzivac Mančester junajteda Markos Roho mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača Fenerbahče, prenose turski mediji.
Inter i Roma su dogovorili trampu, prenosi Đanluka di Marcio.
U Rim ide napadač Mateo Politano, a u Grad mode po istom modelu stiže bek Leonardo Spinacola. Očekuje se da već sjutra igrači obave medicinske preglede.
Kolumbijski štoper Hejson Muriljo trebalo bi da u ovom prelaznom roku pojača Seltu. Muriljo je trenutno u Sampdoriji, gdje igra kao pozajmljen igrač iz Valensije.
Vezista Mančester junajteda Džesi Lingard je ponuđen Milanu, javljaju italijanski mediji.
Nakon samo pola godine u Fiorentini, Brazilac Pedro se vraća u domovinu. "Viola" je, naime, postigla dogovor sa Flamengom koji je navodno pristao da plati 14 miliona eura.
Pedro je ljetos stigao u Evropu iz Fluminensea.
Seltik je doveo 21-godišnjeg poljskog napadača Partika Klimalu iz Jagjelonije.
Inter završava posao oko prodaje Andree Pinamontija u Đenovu za 18 miliona eura.

Migel Anhel Hil Marín, direktor Atletika, nalazi se u Parizu, gdje pokušava da dogovori transfer Edinsona Kavanija, javlja "Marka".

PSŽ je, za sada, odbio da pusti Urugvajca, kome ugovor ističe na ljeto.

Kike Setijen je potpisao ugovor sa Barselonom.
Portugalski O'Žogo piše da Benfika pregovara sa Real Madridom oko transfera Marijana. Portugalski klub bi da dovede igrača na pozajmicu sa pravom otkupa.
Napadač Napolija, Fernando Ljorente ponuđen je Totenhemu, ali Sparsi nemaju namjeru da vrate bivšeg igrača. Totenhem je bez klasičnog špica poslije povrede Harija Kejna, pa u Londonu tragaju za napadačem.
Gonsalo Eskalante doputovao je u Rim, kako bi kompletirao transfer iz Eibara u Lacio. On neće odmah u januaru postati igrač "nebeskoplavih", već na ljeto kada će zvanično biti slobodan igrač. Argentinski vezista je prethodnih pet sezona proveo u Eibaru.
Čelsi je povukao Konora Galagera sa pozajmice Čarltonu. Fudbaler će danas odradit prvi trening pdo Lampardovom komandom.
I dalje se čekaju informacije o eventualnom transferu Bruna Fernandeša iz Sportinga u Mančester junajted. Novinare je na današnoj konferenciji zanimalo šta se dešava tim povodom, ali menadžer "crvenih đavola", Ole Gunar Solskjer nije otkrivao karte.
"Nema nikakvih novosti. Kad nešto budemo imali reći ćemo vam. Sada nemamo ništa", rekao je Norvežanin.
Sasuolo pregovara sa Sampdorijom oko tranfera Đanluke Kaprarija. Igral je došao u Sampdoriju prije tri godine iz Intera i za to vrijeme postigao 17 golova.
Fudbaler Udinezea, Ignasio Puseto danas će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Votfordom.
Liverpul je odbio ponudu Rome za Đerdana Šaćirija. Švajcarski reprezentativac je ove sezone odigrao 10 mečeva za "redse", a u januaru je dobio konkurenciju u vidu Takumija Minamina.
Đordi Krojf je novi selektor Ekvadora.
Roma i Inter će razmijenti igrače - Mateo Politano trebalo bi da pređe u Romu, dok će ka Milanu krenuti Leonardo Spinacola.
Tabloid "San" danas piše da je Arsenal zainteresovan za štopera Mančester sitija Džona Stonsa.
Karim Benzema je povrijeđen, Luka Jović igra ispod očekivanja, pa su u Realu krenuli u potragu za napadačem. I našli ga u Njemačkoj. Prema informacijama Skaja, Madriđani su zainteresovani za igrača Lajpciga Tima Vernera.
Ipak, biće teško realizovati taj posao. Njemac je za Lajpcig vezan ugovorom do 2023. godine, a iz kluba je ranije poručeno da Vernera u bliskoj budućnosti neće pustiti da ide.
Napadač blista ove sezone - u Bundesligi je na 17 utakmica postigao 18 golova uz asistencija.
Džared Brentvajt novi je igrač Evertona. On je došao iz Karlajla, potpisao ugovor na dvije i po godine, a biće priključen rezervnom timu "karamela".

Bonus video: