Mugoša: Zaslužili smo više; Janković: Daćemo maksimum protiv Engleza

"Mislim da smo zaslužili više. Ušli smo u grču, ali smo imali i dobru šansu preko Ivanića. U nastavku smo počeli odlično, poveli, a onda je stigao taj penal. Ne možemo da komentarišemo suđenje, sve se vidjelo. Da smo imali malo sreće mogli smo da pobijedimo i to ubjedljivo", rekao je Mugoša
2967 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Mugoša, Foto: Filip Roganović
Stefan Mugoša, Foto: Filip Roganović

Stefan Mugoša je nastavio golgeterski ritam iz Lige nacija, u Sofiji upisao sedmi gol u dresu nacionalnog tima.

Sjajan pogodak za 0:1, na kraju kontroverznih 1:1 sa Bugarskom.

"Mislim da smo zaslužili više. Ušli smo u grču, ali smo imali i dobru šansu preko Ivanića. U nastavku smo počeli odlično, poveli, a onda je stigao taj penal. Ne možemo da komentarišemo suđenje, sve se vidjelo. Da smo imali malo sreće mogli smo da pobijedimo i to ubjedljivo", rekao je Mugoša.

Mugoša iz meča u meč pokazuje koliko je važan za nacionalni tim.

"Za mene je poseban osjećaj igrati i davati golove za reprezentaciju", naglasio je napadač Inčona.

Marko Janković je dobio povjerenje Tumbakovića, iako je u posljednjih skoro pet mjeseci bio van takmičarskog ritma - zbog operacije trbušnog zida kasno je počeo pripreme, a nakon transfera u SPAL odigrao samo 15-ak minuta u Seriji A.

"Nije loš rezultat, ali kada se primi gol poslije ovakve greške, onda nije lako. Nije prvi put da nam se nešto slično događa. Velika šteta što se ovako završilo", rekao je Janković.

U ponedjeljak dolazi Engleska.

"Polako počinjemo da razmišljamo o tom meču. Biće praznik, pun stadion, odavno takav tim nije dolazio u Podgoricu. Mnogo toga treba da se poklopi - da odigramo odličnu utakmicu, da oni, iskreno rečeno, imaju nešto slabiji dan, da imamo i sreće - pa da ostvarimo pozitivan rezultat. Igrala je Crna Gora ranije sa Engleskom, nismo im bili lak rival, nadigravali smo se sa njima. Daćemo sve od sebe to je sigurno", kazao je Janković.

Bonus video: