Nikola Vujović pojačao Čelik

Dolaskom Vujovića (32) nije stavljena tačka na prelazni rok, jer će od odlazaka zavisiti da li će biti novih imena u „crvenom“ dresu
53 pregleda 4 komentar(a)
Mića, Foto: Savo Prelević
Mića, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.01.2014. 18:51h

Nikola Vujović, sada već bivši član Mogrena, u proljećnom dijelu sezone nastupaće za Čelik.

Iskusni napadač je ujedno i prvo pojačanje „metalurga“ u zimskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje, Nikšićani će i u nastavku sezone imati tim za respekt, nakon što su prvi dio sezone završili na drugom mjestu, sa dva boda manje od vodeće Sutjeske.

Dolaskom Vujovića (32) nije stavljena tačka na prelazni rok, jer će od odlazaka zavisiti da li će biti novih imena u „crvenom“ dresu.

"Dobro sam upoznat sa kvalitetima Vujovića. Upravo nam je nedostajao takav tip igrača. Sada ćemo imati dobru probojnost po bokovima. Postignut je dogovor na obostrano zadovoljstvo, da u narednih šest mjeseci brani naše boje. Moramo što prije znati ko ostaje a ko odlazi, sve sa ciljem kako bi igrali zapaženu ulogu u nastavku sezone. Cilj ostaje isti, evropska viza. Za sada ide sve po planu. Radimo dobro, a dobar rad mora izaći na vidjelo", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Kada su u pitanju odlasci, klub je napustio Stevan Račić, a na izlaznim vratima je Darko Zorić, koji je u ovom trenutku najbliži Crvenoj zvezdi.

Ipak, narednih dana znaće se epilog.

Bonus video: