Nikolić: Zanima nas samo pobjeda

76 pregleda 5 komentar(a)
Sutjeska, reflektori, Foto: Facebook
Sutjeska, reflektori, Foto: Facebook
Ažurirano: 07.08.2016. 11:15h

Sutjeska sezonu ozbiljnih ambicija otvara duelom protiv Lovćena, a novost je da će rivala ugostiti pod reflektorima - duel kraj Bistrice počinje u 20 časova.

"Sezona neće biti laka, pogotovo ako se zna da više timova ispada iz lige, a i veliki broj ekipa se pojačao. Nije nam u početku ni raspored lak, ali ne bi valjalo da počnemo slabije, jer je kasnije sve teže u tom slučaju. Očekujem pobjedu protiv Lovćena, kao i da tribine budu ispunjene, da nam se pomogne na startu šampionata od kojeg očekujemo više nego od prošlogodišnjeg", rekao je kapiten Sutjeske Jovan Nikolić.

Ambicije imaju i Cetinjani, koji su svjesni da u Nikšiću nikada nije lako osvojiti bodove. Ipak...

"Odradili smo pripreme na najbolji način. Iako smo promijenili tim, uspjeli smo da se dosta dobro uigramo. Ipak, prijateljske utakmice i takmičarske su sasvim druga stvar. Raspored na samom početku prvenstva nam je izuzetno težak, ali to će biti prava prilika da vidimo koliki su naši dometi. Očekujem da ćemo u lijepom ambijentu u Nikšiću pružiti dobru partiju. Siguran sam da imamo šanse da slavimo i na najbolji način počnemo sezonu", ističe kapiten Lovćena Vladan Tatar.

Bonus video: