Radonjić fudbaler sezone, Lovćen najveća senzacija

"Formirao je sjajno partnerstvo sa Admirom Adrovićem u napadu i taj duo je na kraju bio i presudan za osvajanje titule”, navodi se na zvaničnom sajtu Evropske fudbalske unije.
90 pregleda 4 komentar(a)
Srđan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Srđan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.06.2012. 20:36h

Napadač Budućnosti Srđan Radonjić igrač je sezone u Crnogorskoj ligi po izboru zvaničnog sajta Uefe (www.uefa.com).

“Putujući napadač, koji je promijenio mnogo klubova u karijeri, svojim znanjim i iskustvom bio je od neprocjenjivog značaja za mlađe saigrače u sezoni u kojoj se Budućnost vratila na vrh crnogorskog fudbala.

Formirao je sjajno partnerstvo sa Admirom Adrovićem u napadu i taj duo je na kraju bio i presudan za osvajanje titule”, navodi se na zvaničnom sajtu Evropske fudbalske unije.

U kategoriji “one to wach” (igrač na kojeg treba obratiti pažnju), izdvojen je napadač Mogrena, novi član ruskog Zenita Luka Đorđević.

“Napadač koji ima samo 17 godina procvjetao je u svojoj debitantskoj sezoni na crnogorskoj prvoligaškoj sceni. Đorđević se predstavio kao uzbudljiv talenat, demonstrirajući staloženost i istančanost zahvaljujući kojima je i dao deset golova”, piše na sajtu Uefe.

Za najveću senzaciju sezone proglašen je Fudbalski klub Lovćen, koji je na polusezoni bio posljednji, a drugi dio završio u gornjoj polovini tabele - na šestom mjestu.

U kategoriji “champions” opisan je, naravno, put Budućnosti do titule.

Bonus video: