Realovi planovi: Nejmar ili Mbape? Obojica!

„Zidanov jezik mogao bi mnogo da pomogne u transferu Mbapea. Nejmar ili Mbape? Obojica“, rekao je Perez u osmjeh, a prenosi Marka
2190 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar i Mbape, Foto: AP
Nejmar i Mbape, Foto: AP

Real Madrid, odmah po povratku Zinedina Zidana na mjesto trenera, počeo je sa planovima za ljetnji prelazni rok i na meti su najbolji fudbaler Čelsija Eden Azara i dvije zvijezde Pari Sen Žermena Nejmar i Kilijan Mbape.

Francuski list "L' ekip" piše da će Zidan dobiti veliki novac za transfere i da u rekonstrukciji napada želi da vidi Azara i Mbapea, dok je Nejmar „plan B“ ukoliko njegov saigrač i najbolji mladi fudbaler svijeta odluči da ostane u Parizu.

Ipak, još ambicioznije transfere najavljuje predsjednik kluba Florentino Perez riječima da bi obje zvijezde PSŽ-a mogle da se presele u prestonicu Španije.

„Zidanov jezik mogao bi mnogo da pomogne u transferu Mbapea. Nejmar ili Mbape? Obojica“, rekao je Perez u osmjeh, a prenosi Marka.

Real će znatno lakše doći do Azara, koji će na ljeto ući u posljednju godinu ugovora sa Čelsijem, dok bi za Nejmara i Mbapea morao da sruši rekordan transfer.

PSŽ je platio Nejmara 222 miliona Barseloni, Monaku 180 miliona za Mbapea, ali je poznato da je Real uvijek postavljao standarde na terenu, ali i u rekordnim transferima.

Bonus video: