Ronaldo u potrazi za djevojkom iz Mekdonaldsa: Volio bih da je izvedem na večeru

"Radila je u Mekdonaldsu, blizu terena, na kome sam kao dijete igrao. Bili smo gladni, i ja i moji drugovi. Često nam je davala ostatke hrane iz restorana. Bila je Edna i još dvije djevojke, uvijek su nam pomagale", kazao je Ronaldo
6341 pregleda 6 komentar(a)
Ronaldo, Foto: ALBERTO LINGRIA
Ronaldo, Foto: ALBERTO LINGRIA

Kristijano Ronaldo ispričao je u ekskluzivnom intervjuu sa Pirsom Morganom za britansku ITV nekoliko nepoznatih detalja iz svog života, a suze kada je pričao o pokojnom ocu obišle su svijet.

Još jedna anegdota je skrenula pažnju - a Ronaldo iskoristio priliku da pozove ženu koju nije vidio od djetinjstva da stupi u kontakt sa njim.

Zove se Edna i to je sve što zna o njoj.

"Radila je u Mekdonaldsu, blizu terena, na kome sam kao dijete igrao. Bili smo gladni, i ja i moji drugovi. Često nam je davala ostatke hrane iz restorana. Bila je Edna i još dvije djevojke, uvijek su nam pomagale", kazao je Ronaldo.

Nema više tog Mekdonaldsa na Madeiri...

"Pokušao sam da stupim u kontakt sa njom, preko podružnica Mekdonaldsa. Nisam uspio, a možda je ovo šansa. Volio bih da dođe kod mene u Torinu, da je izvedem na večeru, da joj vratim za to što je radila za mene", kazao je Ronaldo.

Bonus video: