Sada i zvanično: Branko Brnović je novi trener Budućnosti!

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, koji je bio na klupi "sokola" više od četiri godine (2011 - 2015), aktivno se prije dva mjeseca vratio u domaći fudbal
269 pregleda 17 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelevic
Branko Brnović, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 07.10.2018. 09:53h

Branko Brnović novi je trener Fudbalskog kluba Budućnost.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, koji je bio na klupi "sokola" više od četiri godine (2011 - 2015), aktivno se prije dva mjeseca vratio u domaći fudbal, kada je postao član uprave Budućnosti, sa zaduženjima vezanim za sportski sektor.

Poklopilo se i da nakon samo nekoliko kola "plavi" ostanu bez trenera (odlazak Zorana Govedarice), a Radisav Dragićević je postavljen kao privremeno rješenje.

Krenula je tada i potraga - Brnović je želio Gordana Petrića, koji je odbio ponudu, a ideja sa Aleksandrom Nedovićem se pokazala kao nerealna, s obzirom na njegov posao u Iskri.

Brnović (51), legenda podgoričkog kluba, izgleda da je odlučio da ispuni staru želju predsjednika Borda direktora podgoričkog kluba Žarka Burića, koji ga je želio na kormilo i ljeta prošle godine, o čemu su pisale “Vijesti”.

On je treći trener Budućnosti ove sezone, šesti otkada je prije dvije godine klub preuzela uprava na čelu sa Burićem, a čak 22. u samostalnoj Crnoj Gori, od 2006.

Brnović će prvi trening odraditi u utorak, jer je pauza u prvenstvu, zbog mečeva reprezentacije sa Srbijom i Litvanijom.

Nakon 11 kola šampionata Crne Gore, Budućnosti je na drugom mjestu, sa bodom manje od OFK Titograda.

Bonus video: