Sutjeskin heroj iz Slovačke: Bog nas je nagradio

Otvorio se prostor, vidio sam šansu, opalio sam po lopti iz sve snage... Zaslužili smo taj gol", bio je prvi komentar Damira Kojaševića nakon meča
5805 pregleda 2 komentar(a)
Damir Kojašević nakon meča protiv Slovana
Damir Kojašević nakon meča protiv Slovana
Ažurirano: 11.07.2019. 00:05h

Koliko je golčina nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca Damira Kojaševića - od stative, ispod samih raklji, sa skoro 30 metara, bukvalno u posljednjim sekundama šokirala Slovan, najefektnije ilustruje scena kako trener domaćih Martin Ševela dugo nakon završetka u nevjerici i dalje sjedi na klupi.

U čudu su bili i domaći fudbaleri, kao i 11.250 gledalaca na prelijepom stadionu Slovana, jer nisu očekivali da crnogorski prvak može da bude tako tvrd orah, u prvoj kvalifikacionoj rundi.

Nikšićani će naredne srijede kraj Bistrice tražiti prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"U prvom poluvremenu sam pokušavao, mogu da kažem da nas je bog nagradio u 94. minutu. Otvorio se prostor, vidio sam šansu, opalio sam po lopti iz sve snage... Zaslužili smo taj gol", bio je prvi komentar Sutjeskinog heroja, Damira Kojaševića nakon meča.

Bivši crnogorski reprezentativac stigao je prošlog mjeseca, kao veliko pojačanje, da ponudi dodatne opcije u napadu tima Nikole Rakojevića.

Da se već isplatio - možda je prejaka konstatacija, ali ona neće biti daleko od istine ako Sutjeska 18. jula kompletira podvig.

"Ne razmišljam na takav način, želim samo da dobro igram, da ostvarujemo dobre rezultate. Za ostalo ćemo lako", kazao je Kojašević.

Navijači će u Nikšiću naredne srijede biti 12. igrač Sutjeske.

"Nadam se da će stadion biti pun, pozivan navijače da dođu u što većem broju, da nam pomognu u pokušaju da prođemo u drugo pretkolo Lige šampiona", kazao je Kojašević.

Bonus video: