Kad je posljednji put imala tri poraza u nizu, Budućnost je ostala i bez plej-ofa

Izabranici Ilijasa Zurosa su u kontra-ritmu, a nastavak negativne serije u narednom kolu, na gostovanju Zadru, mogao bi da ih dovede u nezavidnu situaciju
61 pregleda 5 komentar(a)
KK Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
KK Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.12.2016. 16:13h

Košarkaši Budućnost Volija u seriji su od tri poraza u ABA ligi.

Posljednji put je podgorički klub tako dug negativan niz imao prije dvije i po godine.

U martu 2014. godine, Budućnost je regularni dio šampionata završila sa tri poraza, od Cedevite, Partizana i Mege i to je posljednja sezona koju je podgorički klub završio van plej-ofa.

Na kraju sezone 2013/2014. je bio peti na tabeli.

Sada je Budućnost u takvom nizu – sinoć je od Cedevite poražena treći put zaredom u prvenstvu i njen put ka plej-ofu sada je veoma težak, a s obzirom na to kako se odvija sezona, nije isključeno i da će ostati bez doigravanja.

Budućnost ima pobjedu manje od drugoplasiranog Partizana, a isti skor kao Cedevita i Cibona, koji su u boljoj formi i puni samopouzdanja.

Izabranici Ilijasa Zurosa su u kontra-ritmu, a nastavak negativne serije u narednom kolu, na gostovanju Zadru, mogao bi da ih dovede u nezavidnu situaciju.

Kada se tome doda neslavan nastup u Evrokupu, koji je Budućnost prvi put završila sa nulom – svih osam poraza, jasno je da je ovo, bar za sada, jedna od najneuspješnijih sezona u novijoj istoriji kluba.

Bonus video: