Mitrović: Spremićemo se za posljednji napad; Sekulić: Blizu smo, nema euforije

"Crveni" u pretposljednjem kolu gostuju Ukrajincima, u posljednjem dočekuju Letoniju. Jedna pobjeda trebalo bi da bude dovoljna za odlazak u Kinu
91 pregleda 10 komentar(a)
Crna Gora Turska, Foto: Boris Pejović
Crna Gora Turska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.12.2018. 20:27h

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović zahvalio se igračima, a posebno publici na podršci da se ostvari velika pobjeda nad Turskom 71:66 u desetom kolu kvalifikacija za Mundobasket.

"Zahvalnost igračima na muškoj borbi i pravoj utakmici, a posebna zahvalnost publici koja nam je pomogla da prevaziđemo probleme, a možda i razliku u kvalitetu. Postojalo je jedinstvo između navijača i igrača, to nas je nosilo", rekao je Mitrović.

"Znali smo da će naša igra, energija, zalaganje i odnos da ponesu publiku da nam da vjetar u leđa... Igrali smo protiv velike ekipe, sa evroligaškim igračima, a takav tim se dobija velikim, ogromnim zalaganjem...", naglasio je selektor.

U posljednja dva meča, Crna Gora ulazi sa odnosom 6-4, koliko ima i Letonija, pobjedu manje ostvarila je Ukrajina.

"Crveni" u pretposljednjem kolu gostuju Ukrajincima, u posljednjem dočekuju Letoniju. Jedna pobjeda trebalo bi da bude dovoljna za odlazak u Kinu.

"Poslije utakmice u Letoniji je sve u našim rukama, ali ništa neće biti lagano. Spremićemo se za februar za posljednji napad na Svjetsko prvenstvo", rekao je Mitrović.

Blagota Sekulić u pozne dane karijere doživljava blistave trenutke...

"Polako, nema euforije, napravili smo veliki posao, ali nas u februaru očekuju veoma teške utakmice. Spremićemo se da napravimo taj odlučujući korak, uradićemo sve...", rekao je Sekulić.

Bonus video: