Da li je Džejmsovo “no comment” odgovor Zurosu?

“Ovo je utakmica u kojoj nismo zainteresovani za rezultat, već je prilika za neke igrače da dobiju minutažu”, kazao je trener Ilijas Zuros
3 komentar(a)
Šon Džejms, Foto: S-event.hr
Šon Džejms, Foto: S-event.hr
Ažurirano: 13.12.2016. 16:31h

Košarkaši Budućnosti sjutra od 20 sati gostuju Bajernu i konačno završavaju takmičenje u Evrokupu.

Mučenje, zapravo, jer su u dosadašnjih sedam utakmica doživjeli isto toliko poraza, i uz MZT, jedina su ekipa bez pobjede u tom takmičenju.

Utakmica u Minhenu je i mučenje, jer dolazi nakon debakla od Crvene zvezde u derbiju ABA lige, u nedjelju u Morači, u meču koji je definitivno razotrkio sve slabosti i limite ovog tima.

Očekivati dobar rezultat protiv Bajerna je nemoguće, a vrlo brzo će se znati da li Budućnost ima snage da reaguje, jer u narednom kolu ABA lige dočekuje Cedevitu, direktnog rivala za plej-of..

“Ovo je utakmica u kojoj nismo zainteresovani za rezultat, već je prilika za neke igrače da dobiju minutažu”, kazao je trener Ilijas Zuros.

U Minhenu neće biti Markusa Vilijamsa, koji ima virus, ali ni Šona Džejmsa, koji ima problema sa koljenom.

Upravo je Džejms igrač, koji je trenutno u fokusu, zbog ponašanja na pres-konferenciji nakon utakmice sa Zvezdom.

Njegovo “no comment” obišlo je region, a takva reakcija izazvala je i spekulacije o tome da li je riječ o nezadovoljstvu situacijom u ekipi, ili nervozom zbog poraza.

Iako je najavljeno da će se Džejms izviniti zbog ponašanja, nije isključeno da je njegov “no comment”, zapravo odgovor Zurosu na iste riječi, koje je grčki trener izgovorio prošle sedmice pred duel sa Zenitom.

Tada je Zuros na pitanje da li su Džejmsova koljena, sa kojima ima odavno problema, u boljem stanju, odgovorio:

“Bez komentara o ovome”.

Moguće da se sve slučajno dogodilo, da je američki centar zaista bio samo nervozan nakon poraza, ali prisustvo na pres-konferencijama nije obavezno, posebno ako igrač ne želi da razgovara sa novinarima i zaista nema komentar.

Moguće da je upornim ponavljanjem “no comment” poslao i neku poruku...

Odgovor i na to pitanje znaće se vrlo brzo, možda već protiv Cedevite.

Bonus video: