Danilović potvrdio kandidaturu za predsjednika KSS

Skupština KSS zakazana je za 15. decembar kada će biti izabran nasljednik Dragana Đilasa
63 pregleda 1 komentar(a)
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 08.12.2016. 14:49h

Proslavljeni košarkaš Predrag Danilović podnio je zvaničnu kandidaturu za predsjednika Košarkaškog saveza Srbije i poručio da mu je čast što je predložen za takvo mjesto.

"Poslije razgovora sa mnogim istaknutim ljudima srpske košarke prihvatio sam predlog velike većine delegata Skupštine da budem kandidat za predsjednika KSS-a. Ovaj predlog i podrška koju sam dobio predstavljaju za mene veliku čast, a ujedno i priznanje za sve što sam do sada postigao, prvo kao igrač, a potom i kao sportski funkcioner", rekao je Danilović u saopštenju.

Skupština KSS zakazana je za 15. decembar kada će biti izabran nasljednik Dragana Đilasa.

"Ukoliko dobijem povjerenje delegata na Skupštini KSS za program koji sam predložio očekujem da svi mi koji u Srbiji volimo košarku zajedno radimo na daljem razvoju našeg najtrofejnijeg sporta", izjavio je Danilović.

Kako je saopštio KSS, Danilović je jedini podnio kandidaturu za čelnu poziciju u KSS, čiji je rok istekao danas u podne.

On je dostavio program rada i predlog za četiri resorna potpredsjednika: Anu Joković (potpredsjednica za žensku košarku), Igora Rakočevića (za mušku košarku), Bojana Raduna (za finansije i marketing) i Dušana Projovića (za takmičenja).

Bonus video: