Zuros traži pojačanja

“Tražimo igrača na poziciji centra. U potrazi smo još od prošle sedmice. Ali ovo je težak period da se nađe igrač na tržištu”, kazao je Zuros
5 komentar(a)
Ilijas Zuros, Foto: Filip Roganović
Ilijas Zuros, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 26.11.2016. 14:26h

Pred meč 11. kola ABA lige protiv FMP-a u Beogradu, trener Budućnost Volija Ilijas Zuros najavio je da će klub u narednom periodu angažovati pojačanje.

“Tražimo igrača na poziciji centra. U potrazi smo još od prošle sedmice. Ali ovo je težak period da se nađe igrač na tržištu”, kazao je Zuros.

Iza Budućnosti je naporan put i novi, šesti poraz u Evrokupu (od Unikahe), ali u ABA ligi crnogorski šampion stoji puno bolje.

Nakon deset kola Budućnost ima pobjedu manje od lidera Crvene zvezde.

Na drugoj strani FMP je u donjem djelu tabele sa tri pobjede i sedam poraza.

“Ovo je meč u kojem ćemo morati da se koncentrišemo na dvije stvari. Da ekipa bude spremna nakon dugog puta i meča sa Unikahom i da budemo energetski na potrebnom nivou protiv ekipe koja je atletski veoma dobra. Moraćemo da se usredsredimo na svakog igrača posebno. Nažalost, nismo imali prilku da treniramo u punom kapacitetu zbog dugog puta, ali sam zadovoljan zalaganjem i atmosferom u ekipi. Sljedeću sedmicu i pauzu u Evrokupu ćemo iskoristi za što više treninga”, kazao je Zuros.

Zbog problema sa koljenom nastup Šona Džejmsa je upitan.

Parket i ekipa iz Železnika dobro je poznata Bojanu Subotiću.

“Gostujemo ekipi koja je neugodna na svom terenu, sa mladim igračima, koji mnogo trče. Sigurno da neće biti lako. Iza nas je jedan turbulentan period, nismo imali puno vremena za trening. Ono što mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo”, kazao je Subotić.

Sjutrašnja utakmica počinje u 19 sati.

Bonus video: