Posljednja šansa

Budućnost meč sa Mursijom dočekuje sa ciljem da popravi utisak koji je ostavila do sada na evropskoj sceni, na kojoj je doživjela četiri poraza
11 komentar(a)
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2016. 16:46h

Košarkaši Budućnost Volija sjutra od 19 sati dočekuju Mursiju u meču petog kola Evrokupa.

Kraj klupe će biti Igor Đaletić, prvi pomoćnik u stručnom štabu Vlada Šćepanovića i prethodnih trenera, dok će novi trener Ilijas Zuros sa tribina gledati tim koji preuzima.

Budućnost meč sa Mursijom dočekuje sa ciljem da popravi utisak koji je ostavila do sada na evropskoj sceni, na kojoj je doživjela četiri poraza.

“Situacija koja nas je zadesila je dodatna otežavajuća okolnost za nas, ali mislim da smo, tokom nekoliko treninga, napravili energetski iskorak, što je zamjereno da nam je nedostajalo u posljednjim utakmicama, i da u dobrom raspoloženju I sa nestrpljenjem dočekujemo meč”, kazao je Đaletić.

Budućnost je od Mursije na startu Evrokupa izgubila 86:77, a to je bila možda i najbolja partija u Evrokupu.

“Stiže nam u goste atletski i trkački snažna ekipa, ali mislim da je došlo vrijeme za prvu pobjedu u Evrokupu. Vrlo bitna utakmica, posljednja šansa da ostanemo u trci za drugi krug. Imamo dodatnu obavezu da pomognemo Igoru Đaletiću, jer je to prvi meč koji će voditi sa klupe, tako da sa više aspekata, i fizički i psihički moramo, biti potpuno u utakmici”, kazao je kapiten Suad Šehović.

Za meč sa Mursijom pod znakom pitanja su Šon Džejms i Boris Savović.

Bonus video: