Mekejleb se možda vrati u makedonsku reprezentaciju

0 komentar(a)
Bo Mekejleb, Foto: KOSARKA.SI
Bo Mekejleb, Foto: KOSARKA.SI
Ažurirano: 09.11.2016. 15:42h

Američki košarkaš sa makedonskim pasošem Lester Bo Mekejleb danas nije odbacio mogućnost da ponovo zaigra za reprezentaciju Makedonije.

"Ne zavisi od mene da li ću da se vratim u reprezentaciju. Možda se vidimo sljedeće ljeto u Skoplju", rekao je Mekejleb koji je u glavnom gradu Makedonije zbog utakmice njegovog tima Gran Kanarije protiv MZT-a.

Kako su prenijeli lokalni mediji, on je rekao da bi u budućnosti možda mogao da zaigra za MZT, koji je, kako se špekulisalo pred početak ove sezone, imao želju da ga dovede.

"Sada sam u Gran Kanariji. Imamo dobru sezonu i fokusiran sam na utakmice ovog tima. U budućnosti se ne zna, možda bih zaigrao za MZT, ako postoji takva opcija", rekao je miljenik makedonske košarkaške publike.

U Makedoniji Mekejleba smatraju herojem Evropskog prvensta 2011. godine, na kojem je makedonska reprezentacija predvođena naturalizovanim plejmejkerom osvojila četvrto mjesto, što je njen najveći uspeh.

Utakmica Evrokupa između makedonskog šampiona MZT Skoplje Aerodrom i španske Gran Kanarije igra se danas od 19.00 u dvorani "Jane Sandanski" u Skoplju.

Bonus video: