Srpski reprezentativac (ne) završava karijeru?

"Ne, nisam završio karijeru! Kompletan nesporazum ispao je zbog toga što je trener Plaza rekao španskim medijima da sam ozbiljnije povređen. Vjerovatno je to uradio da bi me rasteretio pritiska, velikih očekivanja kada se budem vratio na teren", kazao je Nedović.
0 komentar(a)
Nemanja Nedović, Foto: Www.marca.com
Nemanja Nedović, Foto: Www.marca.com
Ažurirano: 08.11.2016. 14:41h

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović, član Unikahe, možda će završiti karijeru, javlja "Marka".

Nedović (25) se oporavlja od povrede mišića, koja je izgleda toliko komplikovana da može da bude i - neizlječiva.

"Dijagnoza je takva da će se možda oporaviti od povrede za mjesec, a možda - više neće moći da igra", kazao je trener Unikahe Đoan Plaza.

"Ljekari su mi rekli da jedna od dijagnoza može da bude i kraj karijere, a svaki sa kojim sam pričao rekao je da vrijeme oporavka nije odlučujući faktor", rekao je Plaza.

Nedović je, međutim, demantovao da mu je karijera u opasnosti:

"Ne, nisam završio karijeru! Kompletan nesporazum ispao je zbog toga što je trener Plaza rekao španskim medijima da sam ozbiljnije povrijeđen. Vjerovatno je to uradio da bi me rasteretio pritiska, velikih očekivanja kada se budem vratio na teren. Opet, možda je mogao to i drugačije da formuliše. On je iskusan trener, dugo je u Malagi i zna da ponekad ovdašnji lokalni mediji umiju da traže senzacionalnu vijest", kazao je Nedović za "Blic".

Nedović je prije Unikahe igrao u Crvenoj zvezdi, Lijetuvos ritasu i Valensiji, a bio je i sezonu u Golden stejtu.

Bonus video: