Radonjić: Ponosni smo, ali moramo da nastavimo u istom ritmu

1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 22.10.2016. 12:27h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je ponosan zbog pobjede nad Galatasarajom i da njegovi košarkaši treba da nastave u istom ritmu jer će opterećenja donijeti oscilacije u budućnosti.

"Potrebno je da nastavimo u ovom ritmu jer opterećenja koja slijede mogu dovesti do oscilacija i rezultata koji mogu da nam ugroze poziciju u Jadranskoj ligi, zato je dobro da pobjeđujemo sada u regionalnom takmičenju", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda je u petak pobijedila Galatasaraj u Istanbulu u drugom kolu Evroligi. Radonjić je kazao da tek treba da se vidi kako će se ta utakmica odraziti na ekipu jer brzo slijede novi izazovi.

"Posebno je stanje kod nas poslije pobjede, ponosni smo što smo to uspjeli da uradimo. Atmosfera je od prvog dana takva da pobeda protiv bilo koga donosi zadovoljstvo i korak naprijed. Ali, vidjeli ste da se poslije poraza od Darušafake ništa nije poremetilo. Tu se vidi kvalitet ovog tima", kazao je Radonjić.

On nije želio da govori o pojedinačnom učinku svojih igrača u Istanbulu, već je naveo da je njegova ekipa igrala dobro i da je veoma zadovoljan kako je izgledala protiv Galatasaraja.

Zvezda će se u nedjelju u 21.00 sastati sa Igokeom u šestom kolu Jadranske lige, u utakmici u kojoj će pokušati da zabilježi i šestu pobedu u regionalnom takmičenju.

Radonjić je ponovio da je regionalno takmičenje rezultatski najvažnije za Zvezdu.

"Važnost Jadranske lige je za nas ogromna i toga smo svjesni. Prošla utakmica protiv Krke mi je pokazala da će opterećenja poslije utakmica Evrolige biti nešto na šta moramo biti spremni da dobrim igrama sve to iznesemo", kazao je Radonjić.

Bonus video: