“Grobari” napali ostale navijače Partizana

Najgore od svega je što su uprave i FK Partizan juče, ali i KK Partizan danas, ćutale dok se odavala počast Stankoviću
148 pregleda 6 komentar(a)
Bastijan Švajnštajger i Novica Veličković, Foto: Nebojša Paraušić
Bastijan Švajnštajger i Novica Veličković, Foto: Nebojša Paraušić
Ažurirano: 16.10.2016. 16:17h

Početak košarkaške utakmice Partizan - Olimpija su obilježili incidenti, pošto je grupa huligana prešla na drugi dio tribina da se obračuna sa navijačima koji su zviždali tokom minuta ćutanja ubijenom vođi pristalica crno-belih.

Košarkaši su na zagrijavanje izašli noseći majice sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića, vođe navijača, koji je bio i osuđivani kriminalac.

Prije utakmice je održan minut ćutanja, tokom kojeg je jedan dio hale zviždao i negodovao, baš kao i poslije minuta ćutanja.

Odmah nakon toga, grupa huligana je sa strane na kojoj su organizovani navijači prešla na drugu stranu tribina hale “Aleksandar Nikolić”. Dok su oni dolazili, navijači sa tribine su počeli da bježe iz sale i razilaze se.

Ubrzo su došli i pripadnici Žandarmerije u punoj opremi i stali ispod tribina. Poslije toga su ljudi koji su došli na drugu stranu tribina počeli da skandiraju ubijenom Stankoviću.

Jedini transparent koji je istaknut na utakmici je posvećen njemu.

Najgore od svega je što su uprave i FK Partizan juče, ali i KK Partizan danas, ćutale dok se odavala počast Stankoviću.

On jeste bio vođa navijača, ali i kriminalac, koji je učestvovao u prebijanju obezbjeđenja generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure.

Takav čovjek, jednostavno, ne zaslužuje minut ćutanja. To su pravi navijači jasno pokazali, ali su huligani sa tribina zbog toga htjeli da ih linčuju.

Sve to je gledao Bastijan Švajnštajger, koji je došao kao specijalni gost na utakmicu. Slavni njemački fudbaler je muž srpske teniserke Ane Ivanović, navijačice Partizana.

Bonus video: