Mornar spreman da upiše drugu pobjedu

Ulaznice za večerašnji duel (20 sati) su puštene u prodaju po cijeni od tri eura za parter i dva eura za tribine.
0 komentar(a)
Košarkaši Mornara, Foto: Vijesti
Košarkaši Mornara, Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.10.2016. 11:35h

Svi u taboru barskog predstavnika u ABA ligi uvjereni su da je došlo vrijeme za drugi trijumf u ovom takmičenju. Na prethodnom gostovanju bilo je evidentno da je naporan ritam ostavio traga na ekipu .

Vremena za veći odmor ni ovoga puta nije bilo, ali to ne može predstavljati bilo kakav alibi pred dolazak FMP-a. Beogradski tim ne može biti favorit u „Topolici”. I tu nema dileme...

"Igrali smo sa njima na humanitarnom turniru u Čačku nedavno, a iako smo u tom meču poraženi (74:70), bili smo i tada na neutralnom terenu blizu pobjede. Radi se, istini za volju, o kvalitetnoj ekipi koja će baš na našem parketu pokušati da neutrališe poraz u prošlom kolu od Igokee. Iskreno smatram da se ovoga puta mi pitamo. U meču sa Olimpijom bilo je evidentno da nismo bili pravi kao u nekim prethodnim mečevima. Ovoga puta imali smo pet dana da se na pravi način pripremimo za meč koji nas očekuje. I dobro smo ih iskoristili. Sve je, naravno, lakše kada je naša dvorana ispunjena do poslednjeg mjesta. Znamo da je i ovoga puta interesovanje veliko, a podrška od naših vjernih navijača je neophodna", rekao je iskusni Balša Radunović.

A dobra vijest za navijače Mornara je i povratak u klub košarkaša koji je sa uspjehom dvije sezone nosio dres Mornara, a prošlu godinu proveo u Sutjesci. Naime, Nikola Korać je potpisao novi ugovor sa Baranima. Zbog oporavka od povrede, neće biti u timu za duel sa Beograđaninima. Barani, ipak, znaju recept za uspjeh...

"FMP je ekipa koja se uglavnom oslanja na igru njihovog ključnog košarkaša Filipa Čovića. Sjajan igrač, razigrava saigrače, pogađa iz svih pozicija, daje ritam kompletnoj ekipi. Ipak, nisu Beograđani samo Čović. Imaju visoke igrače na pozicijama centara, ali i odličnog Nikolu Žižića koji je u dobroj formi. Cilj nam je da zaustavimo Čovića i nametnemo naš ritam igre. Nemamo imperativ trijumfa, ali moramo obradovati domaće navijače. Vjerujem i u odličnu podršku sa tribina koja nam može dati dodatni vjetar u leđa. Vjerujem da možemo ponovo slaviti u Baru", rekao je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Ulaznice za večerašnji duel (20 sati) su puštene u prodaju po cijeni od tri eura za parter i dva eura za tribine.

Bonus video: