Šćepanović: Mnogi su nam davali male šanse na startu, ali sam vjerovao u igrače

"Nadam se da ćemo ozbiljnim pristupom ostvariti pobjedu. Očekujem je i nadam se da ćemo je ostvariti", kazao je Šćepanović.
7 komentar(a)
Košarkaši Budućnost Volija, Foto: Aba-liga.com
Košarkaši Budućnost Volija, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 08.10.2016. 11:10h

Tri od tri učinak je košarkaša Budućnost Volija u uvodnom dijelu 16. sezone ABA lige. Nakon pobjeda nad Cedevitom, Zadrom i Megom – “plavi” sjutra od 21 sat u “Morači” u četvrtom kolu dočekuju Krku iz Novog Mesta sa željom da nastavi trijumfalan niz.

Ulogu favorita prihvata i trener Vlado Šćepanović.

“Budućnost je favorit protiv Krke, želi da to opravda na terenu i nastavi seriju pobjeda. Nebitno je protiv koga igramo, bitno je da dođemo u situaciju da od nas sve zavisi. Nadam se da ćemo ozbiljnim pristupom ostvariti pobjedu. Očekujem je i nadam se da ćemo je ostvariti", kazao je Šćepanović.

Nakon loših rezultata u pripremnom dijelu, na koji su uticale brojne povrede, malo ko je očekivao trijumfalan niz podgoričkog kluba.

"Kao igrač sam bio borac i optimista. Mnogi su nam davali male šanse na startu sezone, ali potajno sam očekivao ovakav start. Znao sam i vjerovao u igrače i njihov kvalitet. Za mene to nije iznenađenje", kazao je Šćepanović i nastavio...

"Bitan je odnos i pristup utakmici i kada god ga budemo imali kao protiv Mega Leksa i Cedevite velike su nam šanse da pravimo dobre rezultate", kazao je Šćepanović.

Protiv Krke prve minute u novoj sezoni upisaće kapiten Suad Šehović.

"Pokušaću da pomognem ekipi koliko je to moguće i pokušati da odgovorim zahtjevima stručnog štaba”, kazao je Šehović.

Krka je sa dosta oscilacija otvorila sezonu, oba meča tim Dejana Mihevca odigrao je u Novom Mestu, učinak: poraz od FMP-a i pobjeda nad Karpoš Skolijem.

“Najteže je dobiti dobijene utakmice, u kojima smo favoriti. To treba prenijeti na teren, opravdati očekivanja i pobijediti. Krka je poražena na svom terenu i reakcija protiv nas neće izostati. Nema šta da izgube, a eventualnom pobjedu mogu mnogo da dobiju. Dolaze rasterećeno i pokušaće da pokažu što više. Mi ćemo uraditi sve da ih zaustavimo i upišemo novu pobjedu", rekao je Šehović.

Prihod od ulaznica za malu Ivu

Meč Budućnost Volija i Krke imaće i humanitarni karakter.

Kompletan prihod od ulaznica, koja košata dva eura, biće doniran za liječenje Ive Bijelić iz Herceg Novog. Košarkaški klub Budućnost Voli pozvao je sve gledaoce da dođu u Sportski centar Morača i kupovinom ulaznice pomognu u liječenju djevojčice Ive.

Bonus video: