Perasović za koš preskočio Dejana Radonjića, Fener u plej-ofu, CSKA dobila Real u derbiju

CSKA se izjednačio sa Realom na drugoj poziciji sa po 17 pobjeda, dok je Fener najranije u istoriji lige obezbijedio plej-of
702 pregleda 0 komentar(a)
CSKA
CSKA
Ažurirano: 08.02.2019. 20:23h

Baskonija je košem u posljednjoj stotinki dobila Bajern sa osam razlike (76:68), i preskočila je konkurtrent au borbi za plej-of, iako obje ekipe imaju po 11 pobjeda. Bajern, Dejana Radonjića je u Minhenu slavio sa sedam poena, a ekipa Velimira Persovića je bila večeras za poen bolja.

No i Milanu je pobjedom nad Darušafakom (90:78), 11. i borba te tri ekipe biće grčevita do kraja. Baskonija je sedma, Bajern osmi a Milano je deveti i ispod je zone plej-ofa

Derbi Evrolige u Moskvi pripao je domaćem CSKA, koji su u penal završnici bili bolji od aktuelnog prvaka, madridskog Reala sa 82:78.

"Crvenoarmejci" su bili veliki favoriti zbog podatka da je Real došao bez povrijeđenih Ljulja i Tompkinsa, ali je tek u finišu uspio da slavi.

Najefikasniji je bio Nando de Kolo sa 21 poen, dok je kod gostiju Entoni Rendolf postigao 20 poena.

Nakon 22. kola ove dvije ekipe su an diobi druge pozicije sa po 17 pobjeda.

Prvi je Fenerbahče sa 19 pobjeda, nakon što Željko Obradović nije imao previše milosti prema bivšem klubu, Panatinaikosu. Fener je dobio sa 85:66, mada je u finišu imao i 28 poena prednosti. PAO je sve dalje od plej-ofa, pošto ima pobjedu manje i utakmicu više od konkurenata.

Fenerbahče je ispisao i noiu stranicu u analima Evrolige, pošto su najranije, već nakon 22. kola obezbijedili učešće u plej-ofu.

Bonus video: