Budućnost predstavila pojačanja, Šćepanović zadovoljan uvodnim dijelom priprema

125 pregleda 4 komentar(a)
KK Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
KK Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.08.2016. 16:23h

Košarkaški klub Budućnost Voli predstavio je danas trojicu novih košarkaša Amerikance Markusa Vilijamsa i Džej Ara Rejnoldsa , te Borisa Savovića.

Sa plavo-bijelim dresovima i brojevima dva i tri, što najavljuje dobitnu kombinaciju, nakon 12 godina Džej Ar Rejnolds i Markus Vilijams ponovo će igrati u istom timu.

"Bili smo zajedno u srednjoj školi Oak Hil, sada smo ponovo zajedno. Radujem se tome, biće zabavno. Džej je odličan igrač i ovdje je ostavio dobar utisak prije dvije godine. Uzbuđen sam i pomoći ću timu da napravimo sjajan posao", kazao je Vilijams.

"Markus je odličan napadač, plejmejker, olakšava nam posao. Nesebičan je igrač, kontroliše tim u svakom momentu, to je odlična stvar. Radujem se pripremama i jedva čekam početak sezone", kazao je Džej Ar i dodao...

"Otišao sam sa gorkim utiskom odavde, porazom u polufinalu plej ofa ABA lige. Vratio sam se i sada želim da sve to ispravim", istakao je Rejnolds.

Nakon dvije godine dres Budućnosti, po treći put, zadužio je krilni centar Boris Savović.

"Početak je priprema, uradićemo sve da se dobro spremimo za sezonu, jer igramo na tri fronta. Poznajem klub, ja i ostali igrači uradićemo sve da ispunimo očekivanja, trenera, kluba i navijača", kazao je Savović.

Budućnost u Kolašinu ostaje do početka narednog mjeseca, potom slijede prve kontrolne utakmice.

"Imamo izvanredne uslove za pripreme, polako ulazimo i u rad sa loptom. Nama je bitno da se što prije kompletiramo, da radimo u punom sastavu. Stigla su tri nova igrača, drago mi je što su sa nama. Jako je bitno da se dobro spremimo, jer igramo na tri fronta ove sezone", kazao je Šćepanović.

Na pripremama u Kolašinu je i potencijalno NBA i evroligaško pojačanje na poziciji centra Sedrik Simons, koji polako ulazi u trenažni proces.

"On je posljednjih godinu i po dana odigrao pet-šest utakmica, imao je povredu i operaciju koljena, koja je uspješno završena, tako da je bio van ritma. On fizički izleda dobro. Sačekaćemo sve nalaze, detaljne pretrage, tako da nećemo žuriti sa tim”, kazao je Šćepanović.

Brine povreda Suada Šehovića

"Svaka povreda brine, pogotovu igrača koji su nosioci igre. Vjerujem da će Suad biti spreman do početka sezone. Nadam se da tih povreda neće biti više u nastavku priprema", istakao je Šćepanović.

Bonus video: