Budućnost protiv Banovića za drugu pobjedu u gostima

Budućnost Bemax je na startu ove sezone savladala ekipu Banovića u Podgorici (74:46).
136 pregleda 0 komentar(a)
Anđelika Mitrašinović
Anđelika Mitrašinović

Nakon prve pobjede u gostima, protiv Celja, pred košarkašicama Budućnost Bemaxa je novi eč na strani, ali lakši od meča sa slovenačkim timom - izabranice Gorana Boškovića sjutra veče (18 sati) gostuju ekipi Banovića.

Podgoričanke u meč ulaze sa skorom od četiri pobjede i tri poraza, dok Banovići imaju samu jednu pobjedu, protiv Triglava.

"Očekuje nas još jedan zahtjevan meč. Ekipa Banovića je veoma neugodna, igra posebno dobro na svom terenu, tako da smo svjesne da ne smije biti opuštanja. Naravno da smo favoriti, ali nećemo potcijeniti šampiona Bosne i Hercegovine, jer znamo da u ekipi Banovića ima nekoliko iskusnih igračica", kazala je Anđelika Mitrašinović, bek Podgoričanki.

Budućnost Bemax je na startu ove sezone savladala ekipu Banovića u Podgorici (74:46).

"Pobjeda u Celju mnogo nam je značila. Međutim, nije bilo vremena za slavlje, odmah smo se okrenuli pripremi utakmice sa Banovićima. Neće biti lako, niti će nas zavarati činjenica da smo u Podgorici ostvarili ubjedljivu pobjedu. Znamo da moramo biti na nivo od početka i da moramo odigrati jaku i agresivnu odbranu, kako bi stigle do nove pobjede", kazala je Milena Jakšić, kapitenka ,,plavih”.

Bonus video: