Ivanović tri godine u AEK-u

"Zadovoljan sam što ću igrati u jednom od najvećih grčkih klubova i u jednoj od najačih evropskih liga", rekao je Ivanović
6 komentar(a)
Ivanović, Foto: Beta
Ivanović, Foto: Beta
Ažurirano: 14.06.2016. 14:29h

Nikola Ivanović i zvanično je novi stanovnik Atine. Crnogorski reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor sa grčkim velikanom AEK-om.

Time je ispunjena želja trenera Jurea Zdovca, ali i predsjednika kluba Makisa Angelopulosa, koji su insistirali na Nikolinom dolasku u Atinu.

“Zadovoljan sam što ću igrati u jednom od najvećih grčkih klubova i u jednoj od najačih evropskih liga. Riječ je o klubu sa velikim renomeom, koji je godinama u vrhu grčke košarke”, kazao je za “Vijesti” Nikola Ivanović nakon potpisivanja ugovora.

Ivanović je proteklu sezonu proveo u Mega Leksu, sa kojom je ostvario najveći uspjeh od postojanja kluba, osvajanje Kupa Srbije i plasmana u finale ABA lige, u kojoj je prosječno imao 13,4 poena i 5,2 asistencije po meču.

“Hvala od srca ljudima iz Mege. Pružili su mi šansu, ukazali povjerenje, koje sam iskoristio. Drago mi je što sam bio dio kluba, sa kojim sam ove sezone napravio veliki rezultat. Želim da se zahvalim Dejanu Milojeviću, koji je cijele sezone vjerovao u mene”, zaključio je Ivanović.

Ivanović je karijeru počeo u Džokeru, a prije Mege, igrao je za Mornar i Budućnost Voli.

Bonus video: