Dejan Milojević odbio da preuzme Budućnost

279 pregleda 17 komentar(a)
Dejan Milojević, Foto: Beta
Dejan Milojević, Foto: Beta
Ažurirano: 08.06.2016. 19:27h

Budućnost Voli još nije riješila pitanje trenera za narednu sezonu, ali je, čini se, izvjesno da to neće biti Dejan Milojević.

Kako je, naime, objavio srpski portal Mondo, pozivajući se na pouzdane izvore u Podgorici, trener Mega Leksa odbio je ponudu da preuzme podgorički tim.

Strateg najprijatnijeg iznenađenja u ABA ligi minule sezone, dakle, nije prihvatio ponudu crnogorskog prvaka u kojem je ostavio dubok trag kao igrač, od 2000. do 2004. godine, osvojivši duplu krunu 2001. i izborivši plasman među 16 najboljih ekipa Evrolige.

Kako navodi izvor podgoričke redakcije Monda (mondo.me), Milojević je odbio Budućnost jer ima odlične u Mega Leksu, kao i privatni biznis u Srbiji (voćarstvo).

Milojević je, podsjećanja radi, prošlog ljeta odbio da preuzme Partizan.

Milojević je sa Megom, koju je preuzeo 2012. godine, kao prvo trenersko iskustvo, ove sezone osvojio nacionalni kup Srbije, dok je u polufinalu ABA lige eliminisao upravo favorizovanu Budućnost.

Prošlu sezonu je na klupi Podgoričana počeo Igor Jovović, umjesto njega je zimus angažovan Luka Pavićević, a ekipa je odbranila titulu prvaka Crne Gore pod vođstvom Igora Đaletića.

Bonus video: