Apel da košarkaški duel Partizana i Zvezde bude odigran u duhu tolerancije

0 komentar(a)
Partizan - Crvena zvezda, Foto: ABA LIGA
Partizan - Crvena zvezda, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 03.06.2016. 15:33h

Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovali su na sve učesnike da se večerašnja košarkaška utakmica Partizana i Crvene zvezde odigra u duhu tolerancije i fer-pleja.

Kako se navodi u saopštenju, danas je u Palati Srbija održan sastanak predstavnika Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva unutrašnjih poslova, Košarkaškog saveza Srbije i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan, povodom večerašnje prve utakmice finala plej of-a Superlige, koja počinje u 21 čas.

Cilj sastanka je da se spriječe nemiri i incidenti na finalnoj seriji. Svi učesnici sastanka uputili su zajednički apel da se utakmica održi u duhu tolerancije i fer pleja.

"Želja je da sve ostane na nivou uspjeha našeg sporta i da se ta slika ne kvari nemirima od prije dva dana čiji smo svedoci bili", rečeno je na sastanku.

Predstavnici ministarstava upozorili su da će biti preduzete najrigoroznije mjere prema svima koji pokušaju da izazovu nemire na večerašnjoj utakmici.

Prije treće polufinalne utakmice Partizana i FMP-a u srijedu, navijači Crvene zvezde napali su ispred hale "Aleksandar Nikolić" navijače Partizana.

Bonus video: