Toronto i Atlanta na korak od polufinala

0 komentar(a)
Toronto - Indijana, Foto: Reuters
Toronto - Indijana, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.04.2016. 06:57h

Toronto i Atlanta su upisali pobjede na svom terenu i došli na korak od polufinala Istoka - Reptorsi su poveli sa 3:2 u seriji protiv Indijane, dok su Houksi bili bolji od Bostona.

Toronto je na startu posljednje četvrine imao 13 poena minusa, Pejsersi su bili blizu brejka koji bi promijenio sve u seriji, ali su Kanađani pokazali reakciju koja ih je opet proglasila u favorita ove serije (102:99)...

Briljirao je Demar Derouzen sa 34 poena - šutirao je 22-10. U prva četiri meča lider Toronta je promašio čak 50 šuteva (71-21).

"Sve je pitanje strpljenja. Ne smijete da budete frustrirani kada ne ide", rekao je Derouzen.

U timu Indijane nije krunisana gotovo perfektna partija Pola Džordža - meč je završio sa 39 koševa i po osam skokova i asistencija.

Gosti su pogodili trojkuz za produžetak, ali su sudije nakon odgledanog snimka poništili koš Solomona Hila zbog isteka vremena.

A u Džordžiji, Atlanta nije imala problema sa Bostonom (103:82), iako je imala loš start nakon što je pogodila samo šest od prva 34 šuta.

Majk Skot je bio najefikasniji u Atlanti sa 17 poena, po 16 su dodali Kent Bejzmor i Džef Tig, Kajl Korver 13, a 10 Pol Milsap.

Kod Seltiksa se istakao evan Tarner sa 15.

Bonus video: