Lejkersi otpustili Bajrona Skota

Američki mediji pišu da su kandidati za nasljednika asistent Stiva Kera u Golden Stejtu i nekadašnji igrač Lejkersa, Luk Volton, bivši strateg Hjustona i Njujorka Džef van Gandi, trener Univerziteta Konektikat Kevin Oli, kao i pomoćnik Grega Popovića u San Antonija, svim Evropljanima dobro znani Etore Mesina
0 komentar(a)
Bajron Skot, Foto: Reuters
Bajron Skot, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.04.2016. 08:02h

Nakon dvije užasne sezone, u kojima je ostvario 38 pobjeda i 126 poraza, Bajron Skot je dobio otkaz u LA Lejkersima.

Iako je imao ugovor na još godinu, uprava „jezeraša“ je odlučila da otpusti čovjeka koji je sa tim klubom tri puta bio šampion kao igrač i proglašen za najboljeg trenera NBA 2008. godine, kada je vodio Nju Orleans Hornetse.

Problem je što su dvije želje Lejkersa našle nove klubove protekle sedmice - Tom Tibodou je postao trener i predsjednik košarkaških operacija u Minesoti, a Skot Bruks je preuzeo Vašington.

Generalni direktor Mič Kjupčak i vlasnici sada moraju da biraju, a američki mediji pišu da su kandidati asistent Stiva Kera u Golden Stejtu i nekadašnji igrač Lejkersa, Luk Volton, bivši strateg Hjustona i Njujorka Džef van Gandi, trener Univerziteta Konektikat Kevin Oli, kao i pomoćnik Grega Popovića u San Antonija, svim Evropljanima dobro znani Etore Mesina.

Bonus video: