Dino Radončić: Igraću za Crnu Goru

„Zbog minutaže u A reprezentaciji, zbog rada sa Bogdanom Tanjevićem, i igranjem sa Nikolom Vučevićem, Dubljevićem, Todorovićem, i mnogih drugih, odlučio sam se za Crnu Goru", kazao je Radončić
90 pregleda 76 komentar(a)
Radončić, Foto: Privatna arhiva
Radončić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.04.2016. 15:56h

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša Dino Radončić potvrdio je da će ubuduće nastupati za reprezentaciju Crne Gore.

Sedamnaestogodišnjak rođen u Njemačkoj, za „crveni“ dres, kako je rekao, odlučio se zbog saradnje sa Bogdanom Tanjevićem, veće minutaže, ali i igranja sa budućim saigračima Vučevićem, Dubljevićem i Todorovićem...

„Zbog minutaže u A reprezentaciji, zbog rada sa Bogdanom Tanjevićem, i igranja sa Nikolom Vučevićem, Dubljevićem, Todorovićem, i mnogih drugih, odlučio sam se za Crnu Goru. Odluka je bila dosta teška, jer sam odrastao u Srbiji, ali svi znaju da je ovo najbolje za mene, i velika odskočna daska u mojoj karijeri", rekao je Radončić za portal ilovezrenjanin.com.

Radončić je na svom fejsbuk prifilu okačio i sliku sa zastavom Crne Gore.

Dino je u dogovoru sa ocem Damirom, bivšim rukometašem Proletera, Metaloplastike rođenim u Tivtu, procijenio da mu je najbolje da igra za Crnu Goru.

Radončić je za prvi tim Reala odigrao tri meča za Real u Endesa ligi, debitovao je protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Bonus video: